סהרונים פריכים של אפל
תפוח פריך סהרונים הוא צמחוני קינוח. מתאים ל-36 ומחירו 16 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 107 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. אם יש לכם חמאה, ביצה, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 9%. ציון זה הוא בלתי אפשרי. נסו אפל אגוז סהרונים, סהרוני פאי תפוחים שקדים, ו סלט פקאן תפוחים פריך עם ויניגרט סיידר תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה שלבו קמח ומלח; חותכים בחמאה עד שהתערובת דומה לפירורים גסים. בקערה קטנה, לטאטא את חלמון ביצה, שמנת חמוצה וניל; מוסיפים לתערובת פירורים ומערבבים היטב. מכסים ומכניסים למקרר למשך 4 שעות או למשך הלילה.
מחלקים בצק לשליש. על משטח מקומח קלות, מגלגלים כל מנה ל -10 אינץ'. מעגל.
שלב את התפוח, אגוזי המלך, הצימוקים, הסוכר והקינמון; מפזרים 1/2 כוס על כל עיגול.
חותכים כל עיגול ל -12 טריזים.
מגלגלים כל טריז מהקצה הרחב ומניחים צד נקודה כלפי מטה 1 אינץ'. מלבד על ניירות אפייה משומנים. העקומה מסתיימת ליצירת סהרונים.
להקציף חלבון ביצה עד לקבלת קצף; מברישים מעל סהרונים.
אופים בחום של 350 18-20 דקות או עד להשחמה קלה.
הסר למתלים להתקררות. אחסן בכלי אטום.