קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

סובה עם אספרגוס בגריל וצדפות ים עם רוטב מיסו מתוק

סובה עם אספרגוס בגריל וצדפות ים עם רוטב מיסו מתוק
סובה עם אספרגוס בגריל צדפות ים עם רוטב מיסו מתוק הוא טבעוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה 367 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשרים, סאקה, מיסו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צדפות מזוגגות במיסו עם אטריות סובה, צדפות זיגוג תפוז מיסו עם אטריות סובה ירקות מוקפצים, ו עוף בגריל ואטריות סובה עם ויניגרט מיסו (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה, לטאטא יחד את הסוכר, סאקה, מירין, וחומץ אורז עד הסוכר הוא מומס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
2
מוסיפים את מיסו לבן, זנגביל, ו 1 כף של השמן לטאטא עד בשילוב היטב. תניח את הזיגוג של מיסו בצד.
מרכיבים שתצטרך
מיסומיסו
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
3
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה מעל חום גבוה ומבשלים את האטריות עד רך עדיין מוצק, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
4
ניקוז, הלם תחת מים זורמים קרים, ולנקז שוב.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
5
מחממים מחבת גריל משומנת היטב על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
6
מברישים את האספרגוס והצדפות עם כל או רוב 3 כפות הנותרים של שמן ועונה עם מלח ופלפל לפי הטעם. גריל האספרגוס הראשון עד רק מכרז, 3 עד 5 דקות בסך הכל, מגלגל אותם על מנת לחמם אותם באופן שווה בכל רחבי. לחלק ולמעלה כל אטריות המגישה עם אספרגוס. גריל את הצדפות באותו מחבת עד מבושל דרך פריך בכל צד, על 2 דקות לכל צד. מחלקים את הצדפות בין מנות של אטריות, כף כמה זיגוג מיסו על כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
מיסומיסו
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
7
מגישים מקושטים באגוזי מלך קלויים.
מרכיבים שתצטרך
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
1
כדי טוסט חצאי אגוז, לשים אותם במחבת יבשה מעל חום בינוני נמוך במשך כ 3 דקות, כדי להיות בטוח לנער את המחבת כדי לא לשרוף את החתיכות.
מרכיבים שתצטרך
חצאים אגוזחצאים אגוז
סוכר אדום גססוכר אדום גס
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2
הסר מן המחבת להתקרר מעט לפני החיתוך.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
3
מאטריות כל יום: מתכונים אסיאתיים טעימים מראמן למקלות אורז על ידי קורין טראנג. זכויות יוצרים טקסט © 2009 By Corinne Trang. תמונות זכויות יוצרים © 2009 על ידי מאורה McEvoy. פורסם על ידי Chronicle Books.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אטריות ראמןאטריות ראמן
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל