קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סוכר חום-עוגת אפרסק קינמון

סוכר חום-עוגת אפרסק קינמון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל סוכר חום-עוגת אפרסק קינמון. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 722 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-50 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם סוכר מגורען, אפרסקים, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: סוכר חום-עוגת אפרסק קינמון, תפוח אגוז-אפרסק פריך עם קינמון-סוכר חום להתפורר, ו עוגת קפה מצופה סוכר וקינמון חומה עם זיגוג גבינת שמנת וניל.

הוראות

1
חותכים 1 1/3 כוסות חמאה לקוביות קטנות, ומקררים 15 דקות. מערבבים יחד 4 כוסות קמח 1/2 כפית. מלח.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(או או רגיל)(או או רגיל)
2
חותכים חמאה לתוך תערובת קמח עם בלנדר מאפה עד תערובת דומה אפונה קטנה. בהדרגה מערבבים ב 1/2 כוס מים קרח עם מזלג, ערבוב עד מרכיבים יבשים הם לחים הבצק מתחיל ליצור כדור ועלים הצדדים של קערה, הוספת מים קרח יותר, 1 כף. בכל פעם, במידת צורך. להפוך את הבצק על פיסת פלסטיק לעטוף; לחץ וצור בצק לתוך 2 דיסקים שטוחים. לעטוף כל דיסק בניילון נצמד, ולצנן 30 דקות עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
4
מניחים 1 דיסק בצק על משטח מקומח קלות; מפזרים בצק קלות עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
5
מגלגלים בצק לעובי של 1/4 אינץ'. החל בקצה 1 של בצק, לעטוף בצק סביב מערוך.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
6
מניחים סיכה מתגלגלת על צלחת פאי 9 אינץ', ובצק מתגלגל מעל צלחת עוגה. הקש בצק לצלחת עוגה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
7
רול הנותרים דיסק בצק על עובי 1/4 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
לקלף אפרסקים, לחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ' ; לחתוך פרוסות במחצית. מערבבים יחד סוכר חום, הבא 3 מרכיבים, הנותרים 1/4 כוס קמח בקערה; להוסיף אפרסקים, ערבוב מעיל. מיד כפית תערובת אפרסק לתוך piecrust בצלחת עוגה, נקודה עם 1 1/2 כף. חמאה. (אל תעשה תערובת קדימה או שזה יהיה עסיסי מדי.)
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
בזהירות במקום שנותר piecrust מעל מילוי; הקש קצוות של קרום יחד לאטום.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
10
חותכים את הקרום העודף, ושמורה. קצוות מקומטים של פאי. אם תרצה, reroll עודף קרום עובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
11
חותכים לעלים 3 אינץ באמצעות סכין.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
12
מברשת העליון של עוגה עם ביצה מוכה; למעלה עם עלים.
מרכיבים שתצטרך
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
13
מברשת עלים עם ביצה; מפזרים 1 1/2 כף. סוכר מגורען.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
14
חותכים 4 עד 5 חריצים בחלק העליון של העוגה כדי קיטור לברוח.
15
להקפיא את העוגה 15 דקות. בינתיים, לחמם מחבת ג ' לי רול בתנור 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
16
מניחים פאי על מחבת ג ' לי-רול חמה.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
17
אופים ב 425 על מתלה תנור נמוך 15 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 375; לאפות 40 דקות. מכסים באופן רופף עם רדיד אלומיניום כדי למנוע השחמה מוגזמת, ואופים 25 דקות נוספות או עד מיצים עבים תוססים (מיצים יהיה בועה דרך העליון).
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
18
העברה למדף תיל; מגניב 2 שעות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה