סוכר חום-עוגת אפרסק קינמון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל סוכר חום-עוגת אפרסק קינמון. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 722 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-50 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם סוכר מגורען, אפרסקים, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: סוכר חום-עוגת אפרסק קינמון, תפוח אגוז-אפרסק פריך עם קינמון-סוכר חום להתפורר, ו עוגת קפה מצופה סוכר וקינמון חומה עם זיגוג גבינת שמנת וניל.
הוראות
חותכים 1 1/3 כוסות חמאה לקוביות קטנות, ומקררים 15 דקות. מערבבים יחד 4 כוסות קמח 1/2 כפית. מלח.
חותכים חמאה לתוך תערובת קמח עם בלנדר מאפה עד תערובת דומה אפונה קטנה. בהדרגה מערבבים ב 1/2 כוס מים קרח עם מזלג, ערבוב עד מרכיבים יבשים הם לחים הבצק מתחיל ליצור כדור ועלים הצדדים של קערה, הוספת מים קרח יותר, 1 כף. בכל פעם, במידת צורך. להפוך את הבצק על פיסת פלסטיק לעטוף; לחץ וצור בצק לתוך 2 דיסקים שטוחים. לעטוף כל דיסק בניילון נצמד, ולצנן 30 דקות עד 24 שעות.
מניחים 1 דיסק בצק על משטח מקומח קלות; מפזרים בצק קלות עם קמח.
מגלגלים בצק לעובי של 1/4 אינץ'. החל בקצה 1 של בצק, לעטוף בצק סביב מערוך.
מניחים סיכה מתגלגלת על צלחת פאי 9 אינץ', ובצק מתגלגל מעל צלחת עוגה. הקש בצק לצלחת עוגה.
רול הנותרים דיסק בצק על עובי 1/4 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
לקלף אפרסקים, לחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ' ; לחתוך פרוסות במחצית. מערבבים יחד סוכר חום, הבא 3 מרכיבים, הנותרים 1/4 כוס קמח בקערה; להוסיף אפרסקים, ערבוב מעיל. מיד כפית תערובת אפרסק לתוך piecrust בצלחת עוגה, נקודה עם 1 1/2 כף. חמאה. (אל תעשה תערובת קדימה או שזה יהיה עסיסי מדי.)
בזהירות במקום שנותר piecrust מעל מילוי; הקש קצוות של קרום יחד לאטום.
חותכים את הקרום העודף, ושמורה. קצוות מקומטים של פאי. אם תרצה, reroll עודף קרום עובי 1/4 אינץ'.
חותכים לעלים 3 אינץ באמצעות סכין.
מברשת העליון של עוגה עם ביצה מוכה; למעלה עם עלים.
מברשת עלים עם ביצה; מפזרים 1 1/2 כף. סוכר מגורען.
חותכים 4 עד 5 חריצים בחלק העליון של העוגה כדי קיטור לברוח.
להקפיא את העוגה 15 דקות. בינתיים, לחמם מחבת ג ' לי רול בתנור 10 דקות.
מניחים פאי על מחבת ג ' לי-רול חמה.
אופים ב 425 על מתלה תנור נמוך 15 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 375; לאפות 40 דקות. מכסים באופן רופף עם רדיד אלומיניום כדי למנוע השחמה מוגזמת, ואופים 25 דקות נוספות או עד מיצים עבים תוססים (מיצים יהיה בועה דרך העליון).
העברה למדף תיל; מגניב 2 שעות לפני ההגשה.