סוכר חום-עוגת קרם ג'ינג'ר
מתכון זה מספק 8 מנות. עם 311 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו זנגביל טחון, ביצים, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת זנגביל ק " ג כפולה עם סוכר חום Mascarpone קצפת, גלידת ג'ינג'ר עם סוכר חום, ו אננס מקורמל עם סוכר חום-גלידת ג'ינג'ר.
הוראות
חמאה וקמח מחבת כיכר או מחבת קפיץ 8 אינץ'. אם משתמשים במחבת כיכר, בשורה התחתונה ומסתיימת בנייר קלף. מחממים התנור ל 177°.
שלב את הקמחים, אבקת אפייה, ומלח בקערה גדולה לטאטא אותם יחד. הפוך גם באמצע.
באמצעות מצורף whisk של מיקסר חשמלי, להכות את הביצים עד קצף, ולאחר מכן להוסיף את הקרם, סוכר, וטעמים. לנצח עד שיש לך מה שנראה כמו קצפת רכה. (אם משתמשים בסוכר מייפל, הקרם לא יכול להתעבות, אבל העוגה עדיין תעבוד.)
יוצקים את התערובת למרכז תערובת הקמח ולטפטף יחד רק עד משולב היטב וללא גושים. לגרד את הבלילה לתוך המחבת ואפילו את זה.
אופים עד שבוחן עוגה יוצא נקי, 50 עד 60 דקות.
תן מגניב במשך 15 דקות, ולאחר מכן להסיר את השפה או להפוך את העוגה מתוך המחבת ולהסיר את הנייר. מגניב לפני חיתוך.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA