קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

סוכר מצליפה ואפונה שלג עם חזרת מגוררת טריה

סוכר מצליפה ואפונה שלג עם חזרת מגוררת טריה
לכי לחנות ותקני ציר עוף, מים, צנוניות ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: קוסקוס ישראלי עם אספרגוס, אפונה וסוכר, סוכר בחמאה מצליפה ומתכון אפונה ירוק, ו אפונה ירוקה טרייה ואפונת הצמד סוכר ברוטב שומשום.

הוראות

1
להביא סיר בינוני של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את אפונה השלג ומבשלים עד ירוק בהיר פריך במכרז, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
3
מסננים ושוטפים מתחת למים קרים. להתייבש ולחתוך לחתיכות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
4
במחבת גדולה, להרתיח את המניה על חום גבוה בינוני עד מופחת 1/4 כוס, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את הסוכר מצליפה ומבשלים עד ירוק בהיר, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את אפונה שלג, רוטב סויה, חמאה ומים ומבשלים על חום מתון, ערבוב, עד הירקות מזוגגים, על 2 דקות. מתבלים עם פלפל. את החום, להוסיף את הצנון.
מרכיבים שתצטרך
7
מעבירים את הירקות לקערות יחד עם כל נוזל במחבת.
מרכיבים שתצטרך
8
מפזרים את חזרת ומלח ים ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך