קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סול מונייר

סול מונייר
סול מונייר הוא צמחוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 142 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. גשו לסופר וקנו קמח, מלח, לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סול מונייר, Sole à La Meunière, ו סול מונייר (מתכונים דומים).

הוראות

1
יש לשטוף לימון, עם סכין קטנה, חדה, לחתוך ולהשליך קליפת קרום לבן. פרוס דק תשבץ לימון, זורק זרעים ומסתיים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
יש לשטוף את הסוליה ולייבש אותה. אם הפילה ארוך מ 6 או 7 אינץ', לחתוך חצי לרוחב כך הם יהיו פחות סביר לשבור כאשר אתה הופך אותם.
מרכיבים שתצטרך
סולסול
3
מפזרים כל פילה קלות עם מלח. מעיל על כל הצדדים עם קמח, לנער את עודף, ולהניח חתיכות זה לצד זה על גיליון של פלסטיק לעטוף.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
במחבת 12 עד 14 אינץ ' מעל חום גבוה, להמיס 2 כפות חמאה; כאשר חם, להניח חלקים רבים ככל שיתאימו זה לזה במחבת ללא צפיפות ומבשלים עד השחמה על הקרקעית, 1 1/2 עד 2 דקות. הפעל עם מרית מתכת רחבה וגמישה בצד חום שנותר, 1 עד 2 דקות יותר (אם חמאה מתחילה לחרוך, להפחית את החום בינוני גבוה). עם מרית, להעביר פילה מגש ovenproof, הנחת חתיכות זה לצד זה, ולשמור חם בתנור 200. להמיס 1 יותר חמאה כף במחבת; לחזור על צעד לבשל פילה הבלעדית הנותרים, להעביר מגש, ולשמור חם בתנור.
מרכיבים שתצטרך
פילה יחידפילה יחיד
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
עם מגבת נייר, לנגב מחבת נקייה ולחזור לחום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים 1 עד 2 כפות יותר חמאה וצלפים; מערבבים עד חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
7
מוסיפים מיץ לימון, מסירים מהחום ומערבבים כ -3 כפות של הפטרוזיליה. מיד, לגרד תערובת חמאה על פילה דגים חמים.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגיםפילה דגים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
8
מקשטים עם פרוסות לימון ופטרוזיליה שנותרו ומפזרים בנדיבות עם פלפל. עם מרית, להעביר פילה לצלחות. מתבלים בטעם עם יותר מלח.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט