סול עם בננות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל הבלעדית עם בננות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 229 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 9g של שומן כל אחד. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו חלב, יין, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. עם כפית ציון של 37% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. מתכונים דומים: בננות פוסטר (Flambé בננות), סול צרפתי, ו סולית ממולאת.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בסיר בינוני מעל חום בינוני, מערבבים את החמאה, הקמח והחלב. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד רוטב עבה נוצר.
מסדרים סוליה בשכבה אחת בתבנית אפייה בינונית, ומכסים במיץ היין והליים. מתבלים במלח ופלפל.
יוצקים 1/2 הרוטב על הדג. מסדרים בננות על הדגים, ומכסים ברוטב שנותר.
אופים 25 דקות בתנור שחומם מראש, עד הגבינה הוא השחמה קלות הדג הוא flaked בקלות עם מזלג.
מסננים כל תערובת היין ומיץ ליים הנותרים לפני ההגשה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.
![סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו]()
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.