סול en Papillote עם עגבניות וזיתים
סול en Papillote עם עגבניות וזיתים הוא pescatarian מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 283 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. אם יש לך פלפל, פתיתי פלפל, זיתים קלמטן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Tilapian En Papillote עם עגבניות שרי, פלפלים וזיתים, סול Roulade En Papillote, ו En Papillote מתוק צ'ילי קוקוס הבלעדית.
הוראות
תנור חום עד 232°. לקפל ארבע 15 אינץ ' מרובע חתיכות קלף במחצית. החל בקיפול של כל חתיכה, לצייר חצי צורת לב גדולה.
חותכים לאורך קווים; פתוח.
מניחים פילה דגים 1 ליד קמט על כל פיסת קלף. במחבת קטנה, חם 1 כף שמן על חום בינוני. Sauté פרוס שום ופלפל פתיתים עד שום הופך זהב, 1 דקה.
הסר מחבת מחום; מערבבים עגבניות, צלפים וזיתים.
מפזרים דגים עם מלח ופלפל. מחלקים תערובת עגבניות בין דגים. למעלה כל פילה עם 2 כפית יין, 1 כפית חמאה ו 2 עלי טימין. מקפלים את החצי השני של קלף מעל דגים. החל בחלק העליון של כל קלף חצי לב, לעשות קפלים קטנים, הדוקים, חופפים לאורך הקצה החיצוני לאטום מנות; זנב טוויסט מסתיים בחוזקה לאטום לחלוטין.
מניחים מנות על תבנית אפייה גדולה rimmed; צלי 8 דקות. מטגנים או טוסט ג ' בטה עד הזהב; לשפשף עם חצאי שן שום מברשת עם הנותרים 4 כפית שמן.
להעביר מנות לצלחות. חריץ צמרות עם סכין; לפתוח בעדינות.
מגישים 1 פרוסה ג ' בטה עם כל חבילה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Alsace Willm Pinot Gris Reserve עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.