סופגניות בטטה
צריך ארוחת בוקר צמחונית? סופגניות בטטה יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 697 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו -30 דקות. אם יש לך קמח לחם, בטטה, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו סופגניות בטטה, עוגת תפוחי אדמה מתוקים סופגניות מאפה, ו בטטה-חמוציות סופגניות (מתכונים דומים).
הוראות
לדקור את בטטה בכל רחבי עם מזלג ולבשל אותו במיקרוגל בעוצמה גבוהה במשך 10 דקות, עד מכרז.
בואו מגניב, ולאחר מכן לקלף פירה בטטה; אתה צריך בערך 1 כוס.
במחבת קטנה, לבשל את החמאה על חום מתון עד אגוזים קל השחמה, על 4 דקות. לגרד את החמאה השחומה מוצקים לתוך קערה קטנה ולתת מגניב.
באותו מחבת, לחמם את החלב עד רק חם, על 10
יוצקים את החלב החם לתוך הקערה של מיקסר חשמלי עומד מצויד וו הבצק.
הוסף את השמרים ולתת לעמוד במשך 5 דקות. מערבבים בעדינות את הסוכר מגורען, סוכר חום בהיר, מלח, זרעי וניל, אגוז מוסקט ורום.
מוסיפים את מחית הבטטה, חמאה מצוחצחת ומוצקים, חלמוני ביצה וחלמון ביצה ומכים עד לשילוב.
מוסיפים את 3 1/4 כוסות קמח הלחם ומכים במהירות בינונית עד שהבצק מתרטב באופן שווה, כ-2 דקות. הגבירו את המהירות לגובה בינוני והכו עד לקבלת הבצק הרך, כ-5 דקות. לאסוף את הבצק לכדור ולהעביר לקערה בחמאה. לכסות ולתת לעלות במקום ללא טיוטה במשך 1 שעה.
Punch למטה את הבצק ולתת לעמוד במשך 5 דקות. על משטח מקומח קל, לגלגל את הבצק 1/2 אינץ ' עבה. באמצעות חותך עגול 2 3/4 אינץ', להחתים סיבובים רבים ככל האפשר. באמצעות חותך עגול קטן יותר (1 אינץ'), להחתים את המרכזים.
מעבירים את הסופגניות והחורים ל -2 גיליונות אפייה מנייר קלף. מכסים באופן רופף עם ניילון לעטוף ולתת סופגניות וחורים לעלות במקום חם במשך 1 שעה.
מחממים את התנור ל 400 וממקמים מדפים בשלישים העליונים והתחתונים.
אופים את החורים במשך 10 דקות ואת הסופגניות במשך כ 20 דקות, עד עלה וזהב.
בקערה קטנה, לשלב את הסוכר וקינמון. שים חצי הסופגניות חמות בקערה גדולה טפטוף עם כמה חמאה מומסת; לזרוק ולהפוך מעיל.
מפזרים קצת סוכר קינמון ולזרוק ולהפוך עד מצופה שווה. חזור עם שאר הסופגניות, חמאה וסוכר קינמון.
תעביר את הסופגניות למגש, תגיש.