קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סופגניות בטטה

סופגניות בטטה
צריך ארוחת בוקר צמחונית? סופגניות בטטה יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 697 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו -30 דקות. אם יש לך קמח לחם, בטטה, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו סופגניות בטטה, עוגת תפוחי אדמה מתוקים סופגניות מאפה, ו בטטה-חמוציות סופגניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
לדקור את בטטה בכל רחבי עם מזלג ולבשל אותו במיקרוגל בעוצמה גבוהה במשך 10 דקות, עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
בטטהבטטה
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
2
בואו מגניב, ולאחר מכן לקלף פירה בטטה; אתה צריך בערך 1 כוס.
מרכיבים שתצטרך
בטטהבטטה
3
במחבת קטנה, לבשל את החמאה על חום מתון עד אגוזים קל השחמה, על 4 דקות. לגרד את החמאה השחומה מוצקים לתוך קערה קטנה ולתת מגניב.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
קערהקערה
4
באותו מחבת, לחמם את החלב עד רק חם, על 10
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
יוצקים את החלב החם לתוך הקערה של מיקסר חשמלי עומד מצויד וו הבצק.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
6
הוסף את השמרים ולתת לעמוד במשך 5 דקות. מערבבים בעדינות את הסוכר מגורען, סוכר חום בהיר, מלח, זרעי וניל, אגוז מוסקט ורום.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום בהירסוכר חום בהיר
סוכר מגורעןסוכר מגורען
ונילוניל
מוסקטמוסקט
זרעיםזרעים
שמריםשמרים
מלחמלח
רוםרום
7
מוסיפים את מחית הבטטה, חמאה מצוחצחת ומוצקים, חלמוני ביצה וחלמון ביצה ומכים עד לשילוב.
מרכיבים שתצטרך
מחית בטטהמחית בטטה
חלמון ביצהחלמון ביצה
חמאהחמאה
ביצהביצה
8
מוסיפים את 3 1/4 כוסות קמח הלחם ומכים במהירות בינונית עד שהבצק מתרטב באופן שווה, כ-2 דקות. הגבירו את המהירות לגובה בינוני והכו עד לקבלת הבצק הרך, כ-5 דקות. לאסוף את הבצק לכדור ולהעביר לקערה בחמאה. לכסות ולתת לעלות במקום ללא טיוטה במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
9
Punch למטה את הבצק ולתת לעמוד במשך 5 דקות. על משטח מקומח קל, לגלגל את הבצק 1/2 אינץ ' עבה. באמצעות חותך עגול 2 3/4 אינץ', להחתים סיבובים רבים ככל האפשר. באמצעות חותך עגול קטן יותר (1 אינץ'), להחתים את המרכזים.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
אגרוףאגרוף
גלולגלול
10
מעבירים את הסופגניות והחורים ל -2 גיליונות אפייה מנייר קלף. מכסים באופן רופף עם ניילון לעטוף ולתת סופגניות וחורים לעלות במקום חם במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
11
מחממים את התנור ל 400 וממקמים מדפים בשלישים העליונים והתחתונים.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
12
אופים את החורים במשך 10 דקות ואת הסופגניות במשך כ 20 דקות, עד עלה וזהב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
13
בקערה קטנה, לשלב את הסוכר וקינמון. שים חצי הסופגניות חמות בקערה גדולה טפטוף עם כמה חמאה מומסת; לזרוק ולהפוך מעיל.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
14
מפזרים קצת סוכר קינמון ולזרוק ולהפוך עד מצופה שווה. חזור עם שאר הסופגניות, חמאה וסוכר קינמון.
מרכיבים שתצטרך
סוכר קינמוןסוכר קינמון
חמאהחמאה
15
תעביר את הסופגניות למגש, תגיש.