סופגניות ג'ינג'ר
סופגניות ג'ינג'ר הוא צמחוני ארוחת בוקר. מתאים ל-24 מנות. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 212 קלוריות. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, סוכר, קיצור ירקות מוצק, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: סופגניות ג'ינג'ר, איך לעשות סופגניות (עם וידאו) וקפה-ביסקוף-בייקון סופגניות, ו הכל סופגניות.
הוראות
להקציף הראשון 4 מרכיבים בקערה בינונית כדי להתמזג. מערבבים בג ' ינג ' ר מגובש וקליפת לימון.
לטאטא סוכר, ביצים, ותמצית וניל בקערה גדולה להתמזג היטב. מוסיפים שמנת וחמאה מומסת.
מוסיפים מרכיבים יבשים ומערבבים היטב (הבצק יהיה דביק). מכסים את הקערה בניילון נצמד; לצנן לפחות 1 שעה. (בצק יכול להיות מוכן 1 יום קדימה. שמור בקירור.)
מערבבים סוכר וג ' ינג ' ר הקרקע בקערה בינונית כדי להתמזג.
קו גיליון אפייה גדול עם לעטוף פלסטיק.
מרדדים בצק על משטח מקומח בנדיבות עובי 3/4 אינץ'. באמצעות מקורנת 2 1/4 אינץ ' חותך עוגיות, לחתוך את כדורי בצק. באמצעות מקלף 1 1/4 אינץ ' חותך עוגיות, לחתוך את החור במרכז כל בצק גדול עגול, ויוצרים סופגניות. לאסוף שאריות בצק ולגלגל מחדש על משטח מקומח. חזור על התהליך, חיתוך סופגניות יותר עד כל הבצק משמש למעלה.
מניחים סופגניות על תבנית אפייה מוכנה.
קו עוד תבנית אפייה גדולה עם מספר שכבות של מגבות נייר.
מערבבים שמן צמחי וקיצור בסיר גדול כבד. צרף מדחום בטיגון עמוק בתוך סיר.
תערובת שמן חום מעל חום בינוני עד רשם מדחום 177°. להתאים את החום לפי הצורך כדי לשמור על הטמפרטורה. באמצעות כפית מחוררת, בזהירות להוריד 4 סופגניות לתוך שמן. מבשלים עד תחתית של סופגניות הם עמוק זהוב חום, על 2 דקות. הפוך סופגניות מעל ומבשלים עד ישבנים הם חומים, על 2 דקות יותר. באמצעות כפית מחוררת, להעביר סופגניות נייר מגבת מצופה נייר גיליון אפייה לנקז. מגניב במקצת. בעוד הסופגניות עדיין חמות, פנה מעיל בציפוי סוכר. חזור על התהליך עם סופגניות שנותרו.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר. (ניתן להכין 1 יום קדימה. מגניב לגמרי. לעטוף בניילון נצמד ולאחסן בטמפרטורת החדר.)