סופלה זנגביל
סופלה זנגביל עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 148 קלוריות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם חמאה, אבקת סוכר, דבשה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור חג המולד. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 16% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: סופלה זנגביל עם מייפל קרם אנגלייז, עוגת זנגביל עם ציפוי זנגביל שמנת, ו עוגיות זנגביל M & M ברים עם זנגביל מ '& מ ' חמאה.
הוראות
מעיל 8 (6-אונקיה) מנות סופל עם ספריי בישול.
מפזרים באופן שווה עם 2 כפות סוכר מגורען. תניח בצד.
ממיסים חמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מוסיפים קמח 2 כפות סוכר מגורען; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן עם מקצף. בהדרגה להוסיף חלב; להביא לרתיחה, ערבוב כל הזמן עם מקצף. מבשלים 2 דקות או עד עבה מעט, תוך ערבוב כל הזמן עם מקצף.
הסר מהחום; מגניב 10 דקות.
מוסיפים דבשה ומרכיבים הבאים 5 (דרך חלמונים ביצה), ערבוב עם מקצף. תניח בצד.
מניחים חלבונים ביצה בקערה ערבוב בינוני; להכות עם מיקסר במהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף 2 כפות הנותרים סוכר מגורען, 1 כף בכל פעם, להכות עד הפסגות הנוקשות טופס (לא overbeat). בעדינות לקפל תערובת רבע ביצה לבן לתוך תערובת מולסה; לקפל בעדינות בתערובת הביצה הנותרים. בעדינות כפית תערובת לתוך מנות מוכנות. הקשה בחדות על מנות על הדלפק 2 או 3 פעמים לרמה.
מניחים כלים על תבנית אפייה; מניחים תבנית אפייה בתנור.
אופים ב 375 במשך 25 דקות או עד נפוחות ולהגדיר.
מפזרים כל סופל עם 1/2 כפית אבקת סוכר.