קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

סופלה שוקולד

סופלה שוקולד
אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: עוגות סופלה שוקולד מריר עם אספרסו-רוטב שוקולד, סופלה ליקר שוקולד תפוזים עם מתכון רוטב שוקולד, ו עוגות סופלה שוקולד לבן עם רוטב פטל-שוקולד.

הוראות

1
מחממים התנור ל 199° עם מאוורר הסעה כבוי. חמאה בנדיבות ארבעה ramekins, לוודא חמאה עד קצה ramekin. סוכר את הקרביים החמאה באופן שווה, הקשה על עודף והניח את ramekins בצד.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים את השוקולדים הקצוצים בקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מערבבים את החלב והשמנת ומביאים לרתיחה. מיד להסיר את הנוזל לשפוך על שוקולד קצוץ. אפשר לו לעמוד במשך כמה דקות, ולאחר מכן מערבבים עם מרית גומי עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4
הגדר סיר עם כמה סנטימטרים של מים על התנור על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מניחים על זה את קערת השוקולד המומס.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מוסיפים את המים ואת אבקת קקאו ומערבבים לעתים קרובות, עד התערובת הופכת עבה, מבריק, וחלק, על 5 דקות. לכבות את החום ולהסיר את הקערה מן הסיר, אבל למקם אותו בחזרה על גבי המים החמים במידת הצורך. המטרה היא להחזיק את התערובת כך שהוא חם, לא חם.
מרכיבים שתצטרך
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
בקערה של מערבל לעמוד, להכות את החלבונים ביצה על גבוה באמצעות מצורף מקצף עד שהם מתחילים לקבל קצף. להאט את מהירות המיקסר ולהוסיף את הסוכר והמלח בהדרגה, ואז לחזור למהירות גבוהה ולטאטא את תערובת ביצה לבן לשיאים המשרד, מבריק, חלקה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
להקריב על 1/4 של מרנג על ידי ערבוב זה ביסודיות עם תערובת השוקולד כדי להאיר אותו. לאחר מכן לקפל את המרנג הנותרים, דואג לא להוציא את האוויר. ברגע שאין יותר פסים לבנים, צינור התערובת לתוך ramekins מוכן רק לחלק העליון, ואז להחליק את צמרות עם מרית קיזוז.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
9
מניחים את ramekins על מגש גיליון ואופים במרכז התנור במשך 12 דקות עבור סופלה כי הוא רטוב מבפנים, 13-14 עבור אחד כי הוא יבש יותר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
10
מגישים באופן מיידי.
11
אתה יכול גם לבחור להכין את הסופלה מראש. אם זה המקרה, לעטוף כל ramekin עם פלסטיק ולהגדיר במקרר עד יום אחד מראש. כאשר מוכן, מחממים את התנור ואופים את הסופלה במשך 15 דקות, ולאחר מכן לשרת מיד.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו