קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

סופלה שוקולד

סופלה שוקולד
אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: עוגות סופלה שוקולד מריר עם אספרסו-רוטב שוקולד, סופלה ליקר שוקולד תפוזים עם מתכון רוטב שוקולד, ו עוגות סופלה שוקולד לבן עם רוטב פטל-שוקולד.

הוראות

1
מחממים התנור ל 199° עם מאוורר הסעה כבוי. חמאה בנדיבות ארבעה ramekins, לוודא חמאה עד קצה ramekin. סוכר את הקרביים החמאה באופן שווה, הקשה על עודף והניח את ramekins בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מניחים את השוקולדים הקצוצים בקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
מערבבים את החלב והשמנת ומביאים לרתיחה. מיד להסיר את הנוזל לשפוך על שוקולד קצוץ. אפשר לו לעמוד במשך כמה דקות, ולאחר מכן מערבבים עם מרית גומי עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4
הגדר סיר עם כמה סנטימטרים של מים על התנור על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
מניחים על זה את קערת השוקולד המומס.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
מוסיפים את המים ואת אבקת קקאו ומערבבים לעתים קרובות, עד התערובת הופכת עבה, מבריק, וחלק, על 5 דקות. לכבות את החום ולהסיר את הקערה מן הסיר, אבל למקם אותו בחזרה על גבי המים החמים במידת הצורך. המטרה היא להחזיק את התערובת כך שהוא חם, לא חם.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
בקערה של מערבל לעמוד, להכות את החלבונים ביצה על גבוה באמצעות מצורף מקצף עד שהם מתחילים לקבל קצף. להאט את מהירות המיקסר ולהוסיף את הסוכר והמלח בהדרגה, ואז לחזור למהירות גבוהה ולטאטא את תערובת ביצה לבן לשיאים המשרד, מבריק, חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
8
להקריב על 1/4 של מרנג על ידי ערבוב זה ביסודיות עם תערובת השוקולד כדי להאיר אותו. לאחר מכן לקפל את המרנג הנותרים, דואג לא להוציא את האוויר. ברגע שאין יותר פסים לבנים, צינור התערובת לתוך ramekins מוכן רק לחלק העליון, ואז להחליק את צמרות עם מרית קיזוז.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
9
מניחים את ramekins על מגש גיליון ואופים במרכז התנור במשך 12 דקות עבור סופלה כי הוא רטוב מבפנים, 13-14 עבור אחד כי הוא יבש יותר.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
10
מגישים באופן מיידי.
11
אתה יכול גם לבחור להכין את הסופלה מראש. אם זה המקרה, לעטוף כל ramekin עם פלסטיק ולהגדיר במקרר עד יום אחד מראש. כאשר מוכן, מחממים את התנור ואופים את הסופלה במשך 15 דקות, ולאחר מכן לשרת מיד.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו