קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סופר עוגות

סופר עוגות
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו סופר טארטים. מתכון זה מכין 8 מנות עם 691 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 44 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו גרידת לימון, מיץ לימון מאייר, קצפת, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 50 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 32%. ציון זה הוא רע למדי. נסו עוף קוקוס: סופר מהיר - סופר קל - סופר יאם, תרנגול הודו רביעי וארוך עושה קוקטייל סופר לסופרבול, ו סופר לח, סופר כהה, שוקולד, ציצים עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: 8 קטן או 1 מחבת טארט גדול.
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
3
במיקסר מעמד, מצויד בלהב הבצק, מוסיפים את החמאה והסוכר ומערבבים עד שהם בהירים ותפוחים, כ-6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
4
מוסיפים את החלמונים, 1 בכל פעם, ואז מוסיפים את הווניל ומשלבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
5
מוציאים את הקערה מהמיקסר ומקפלים בעדינות את הקמח. מערבבים פנימה את המים הקרים, 1 כף בכל פעם, עד שהבצק פשוט מתחבר. עוטפים בניילון נצמד ומקררים במשך שעה 1.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
לימון לימון: בסיר כפול על אש בינונית-גבוהה, מוסיפים את כל מרכיבי הרפרפת ומקציפים כל הזמן עד שהתערובת מסמיכה ומגיעה ל -160 מעלות צלזיוס על מדחום לקריאה מיידית.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
מסירים מהאש ומסננים דרך מסננת רשת דקה לקערה. מכסים את הקערה, לחיצה על עטיפת פלסטיק על החלק העליון של פודינג ושומרים במקרר עד מגניב, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
מוציאים את הבצק מהמקרר ונותנים לו לנוח 15 דקות (פחות אם זה יום חם).
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
10
מרדדים על מחצלת סיליקון בעובי 1/8 עד 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
11
חותכים ולוחצים לתבניות הטארט. שפים מציינים: אפשר לחתוך צורות מהשאריות לקישוט או לנשנש. פשוט מברישים את הצורות בשטיפת ביצים, מפזרים מעט סוכר טובינאדו ואופים עד להזהבה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
דוקרים את תחתית הטארטים במזלג ומכניסים למקרר למשך 15 דקות.
13
מניחים את הטארטים על תבנית עם נייר אפייה ואופים עד להזהבה, בערך 15 עד 20 דקות. מגניב לפני מילוי.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
14
אם משתמשים, מקציפים את הקצפת הכבדה בקערה גדולה עד שנוצרות פסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
15
ממלאים את הקליפות בכ -3 כפות מהקורד ומסדרים מעל פירות לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
16
מקשטים בכף קטנה מהקצפת ומגישים מיד. ניתן להכין 20 עד 30 דקות מראש ולשמור במקרר.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)