סופר פירור פטל שקדים פירור עוגה
גשו לסופר וקנו שקדים, ביצים, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו עוגת פטל-שקדים פירורים, עוגת פירורים סופר, ו עוגת פירורי שקדים פטל (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה למצב בינוני וחימום תנור ל 177°. חמאה 9-by 9-inch תבנית אפייה (ראה הערה). כדי להפוך את הבלילה, מערבבים את הקמח, סוכר, סוכר חום, אבקת אפייה, ומלח בקערה גדולה.
מוסיפים חמאה, שמן, ביצה, וניל וחלב לקערה ומקציפים עד לקבלת חלקה.
Drop פטל משמר מעל, מערבולת לתוך הבלילה באמצעות סכין חמאה. לפזר חצי פטל מעל.
לציפוי, באותה קערה לא רחוצה שהכילה את הבלילה, לשלב קמח, סוכר חום, שקדים, קינמון, ומלח.
מוסיפים וניל וחמאה מומסת, ואז זורקים עם קצות האצבעות עד שהתערובת יוצרת פירורים לחים גדולים. לפזר מעל הבלילה. נקודה עם פטל שנותר.
אופים עד המרכז הוא מוצק למגע, כ -35 דקות.
מעביר מחבת מתלה חוט מגניב.
מגישים חם או טמפרטורת החדר.