סטייק בגריל בסיסי
סטייק בגריל בסיסי דורש מסביב 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 126 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון מגיש 1 . האוכל הביא לך אותו. זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לכם פלפל, שמן צמחי, סטייק צלעות בקר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: מתכון רוטב סטייק הבסיסי הטוב ביותר, סטייק סינטה בגריל עם ראגו ירקות קיץ וצ'יפס סטייק, ו סטייק ניו יורק בגריל עם בירה ורוטב סטייק מולסה.
הוראות
הסר את הסטייק מהמקרר ותן לו להגיע לטמפרטורת החדר, כ -30 עד 45 דקות.
מחממים גריל גז או פחם לגובה (כ 450 ° F עד 550 ° F) ומשפשפים את הסורגים במגבת טבולה בשמן צמחי. בינתיים, מתבלים את הסטייק מכל הצדדים במלח ופלפל.כאשר הגריל מוכן, מניחים את הסטייק על הסורגים ומכסים את הגריל. קוק, ללא הפרעה, עד סימני גריל מופיעים בתחתית ואת סטייק של חרוך קלות על הקצוות, על 4 עד 5 דקות. הפוך, כסה את הגריל, ותבשל עד שהסטייק יהיה נא למחצה, בערך עוד 4 דקות. כדי לבדוק doneness, להשתמש באצבע שלך כדי ללחוץ על הבשר: זה צריך להיות המשרד סביב הקצוות אבל עדיין לתת במרכז. אתה יכול גם להשתמש מדחום מיידי לקרוא; זה צריך להירשם בין 52° ו130.
להעביר את הסטייק ללוח חיתוך ולתת לו לנוח לפחות 5 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. הזוכה במדליית הזהב של אלברטינה, יין המילואים של מרלו לורילאי, עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים, נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
![אלברטינה מדליית זהב זוכה יין המילואים של מרלו לורילאי]()
אלברטינה מדליית זהב זוכה יין המילואים של מרלו לורילאי
טעמי פירות-פורוורד, עם טאנינים רכים וגמישים וסיום ארוך.