תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סטייק וסובה מוקפץ. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 29 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 405 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו שיני שום, גזר, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו סטייק שומשום מערבבים ומטגנים, בקר וברוקולי מוקפץ, ו עוף וברוקולי מוקפץ (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מורחים אלמונדסון תבנית אפייה קטנה; טוסט, משליך מדי פעם, עד חום זהוב, 8-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
3
בואו מגניב ולהניח בצד.
4
מבשלים אטריות בסיר גדול של boilingsalted מים, ערבוב מדי פעם, עד אלדנטה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
5
ניקוז; לשטוף להתקרר ולהניח בצד.
6
חום 1 כפית שמן צמחי במחבת גדולהעל חום בינוני-גבוה. סטייק העונה withsalt ופלפל ומבשלים עד כתמים חרוך, על 4 דקות לכל פורמדיום בצד-נדיר.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
7
תן לנוח 10 דקות. Thinlyslice נגד התבואה.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
8
בעוד סטייק נשען, למחוק מחבתואוכל 3 כפות שמן צמחי על mediumheat.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
מוסיפים בצל ירוק לבן, שום וג ' ינג ' ר.מערבבים עד מתרכך, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגורר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
10
הוסף bokchoy וגזר. לבשל, לזרוק מדי פעם, עד פריך במכרז, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
11
רוטב צדפות להקציף, רוטב סויה, חומץ, שמן שומשום, ו 1/2 כוס מים בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב צדפות
קורצים שומשום לבן
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא המרלו של המנהל. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.