סטייק יווני ממולא
המתכון היווני ממולאים סטייק יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 228 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם פלפלים כבושים pepperoncini, יין, אבקת שוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 81%. מתכונים דומים: Muffuletta בסגנון סטייק ממולא צלע (ממולא בסאלומי, פרובולון וסלט זית), סטייק פיטס יווני, ו כריך סטייק יווני מתובל.
הוראות
שלב הראשון 6 מרכיבים בקערה; מערבבים היטב, ומניחים בצד.
לקצץ שומן מסטייק. באמצעות סכין חדה, לחתוך אופקית דרך מרכז סטייק, חיתוך, אבל לא דרך, בצד השני; פתוח שטוח כמו שהיית ספר.
מניחים סטייק בין 2 יריעות של פלסטיק כבד לעטוף, ו להשתטח לעובי אפילו, באמצעות פטיש בשר או מערוך.
מורחים תערובת תרד על סטייק, משאיר שוליים 1 אינץ ' סביב קצוות חיצוניים.
להפשיל סטייק, אופנה ג ' לי רול, מתחיל עם צד קצר. מאובטח במרווחים של 2 אינץ ' עם מחרוזת כבדה.
מעיל תנור הולנדי גדול עם ספריי בישול, ומניחים מעל חום בינוני גבוה עד חם.
הוסף סטייק, בראונינג היטב מכל הצדדים.
מוסיפים מים, יין ואורגנו למחבת; מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 1 שעה או עד מכרז.
הסר מחרוזת, לחתוך סטייק לתוך 16 פרוסות.
מגישים עם נוזל בישול פירה פטה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא רוברט Mondavi נאפה מרלו. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
![Robert Mondavi Napa Merlot]()
Robert Mondavi Napa Merlot
הטעמים הרב-ממדיים של היין מגיעים מענבים הגדלים באזורים שונים של עמק נאפה, כולל אזורי קרנרוס, סטאגים זינוק ואוקוויל. טכניקות מסורתיות, כולל שמרים מקומיים, שקיעה מורחבת, הזדקנות בחביות עץ אלון צרפתי וביקבוק ללא סינון, שיפרו את המורכבות של היין. יין זה טעים עם מנות רבות וגבינות. אחד הזיווגים האהובים עלינו הוא הודו צלוי עם פטריות בר ומילוי אגוז. רגל צלוי של כבש, שפשף עם עשבי תיבול ריחניים ותבלינים, או בשר חזיר בגריל גם להתחתן בצורה מושלמת עם טעמים חושניים של היין.