קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות5
ציון בריאות48
מגזין

סטייק ירקות עוטפת

סטייק ירקות עוטפת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סטייק צמחוני עוטף. מתכון זה מכין 5 מנות עם 352 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. יום ולנטין יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם סטייק סינטה עליון בקר, טורטיות, פלפל ג'לפנו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בכמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כמו קינוח. הציון הזה מוצק. נסו ירקות עוטפת, ירקות עוטפת, ו עטיפות ירקות עם קינואה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה שלבו את השום, התיבול האיטלקי, הכמון ו -1 כף שמן.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
שום גויה®שום גויה®
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים את דלעת הקיץ, הפלפל האדום, הגזר, הבצל והג ' לפנו; לזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
קיץסקוושקיץסקווש
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מניחים בשכבה אחת בתוך 15 אינץ ' לא משומן. איקס 10-אין. איקס 1-אין. תבנית אפייה. לצלות 4-6 ב. מהאש למשך 10-15 דקות או עד שהם רכים ומשחימים קלות, תוך ערבוב פעם אחת.
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
4
בינתיים, במחבת גדולה, הקפיצו סטייק בשמן שנותר במשך 4-6 דקות או עד שכבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
שלב את רוטב הסלט והסלסה.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות
Dientes De AjoDientes De Ajo
6
מפזרים גבינה, כוסברה ועגבנייה על כל טורטיה; מזלפים תערובת רוטב. למעלה עם ירקות וסטייק.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
7
מגלגלים בחוזקה.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

ניתן לשלב סטייק עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. מרלו של הבמאי עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
מרלו של הבמאי
מרלו של הבמאי
מרלו של הבמאי שלנו לשנת 2014 מציע שפע וחך עגול ומלא. ניחוחו מדגים פירות אדומים ושחורים עם רמזים של אניס ועץ מתובל. עסיסי עם הכניסה, היין מתרחב ונעשה קטיפתי על החיך עם טעמים של שזיף, לוגנברי ודובדבן שחור מודגש על ידי הערות תבלינים עדינים של שעועית אספרסו וניל קלוי. טאנינים בינוניים תומכים בגוף היין הזה, ומציעים תחכום בסיומו. זוגות יפה עם דד, צלעות חזיר בגריל לינגוויני עם פסטו.