קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות25
מגזין

סטייק סלמון אפוי

סטייק סלמון אפוי
סטייק סלמון אפוי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 418 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. לכו לחנות ותביאו סטייקים לסלמון, בזיליקום, אבקת שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: סטייק טונה אפוי, אומצות פטריות הרד סולסברי, ו פשוט אפיתי סטייקים כבש.

הוראות

1
מניחים חמאה בצלחת רדודה. בצלחת רדודה נוספת, לשלב את פירורי קרקר, גבינת פרמזן, מלח, בזיליקום, אורגנו ואבקת שום. טובלים סלמון בחמאה, ואז מעילים את שני הצדדים בתערובת פירורים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
לחמניות כריך צוללות (כ-6 אינץ'), מפוצלותלחמניות כריך צוללות (כ-6 אינץ'), מפוצלות
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
(65 עוגיות)(65 עוגיות)
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
(או או רגיל)(או או רגיל)
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
2
מקום 13-in משומן. אקס-9-אין. צלחת אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
3
אופים, חשוף, ב 350° במשך 30-35 דקות או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
"שרדונה בארות ההודית שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך האופייני לאתרים חמים כמו מדרון Wahluke. אני אוהב את טעמי האננס והחמאה הבשלים של שרדונה ומרקם עשיר וקטיפתי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."בוב ברטו