קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות30
מגזין

סטייק עם פטריות יין אדום

סטייק עם פטריות יין אדום
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? סטייק עם פטריות יין אדום יכול להיות מתכון סופר לנסות. מנה אחת מכילה עד 49 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 628 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 117 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. גשו לסופר וקנו שמן, סטייקים, פטרוזיליה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכונים דומים: ניו יורק סטייק עם פטריות יין אדום, ניו יורק סטייק עם פטריות יין אדום, ו סטייק קולב עם פטריות ורוטב יין אדום.

הוראות

1
במחבת גדולה (12 אינץ'), להמיס 4 כפות של החמאה על חום גבוה עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את הפטריות, שום ובצל ירוק ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהפטריות זהובות.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3
מוסיפים את היין ומערבבים, מגרדים את כל חתיכות השחמה במחבת. מביאים לרתיחה ומבשלים עד היין מופחת בחצי ומתחיל לזגג את הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
בינתיים, להמליח בנדיבות את הסטייקים.
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
5
מחממים את השמן במחבת גדולה וכבדה (כגון ברזל יצוק) עד מנצנץ, ולאחר מכן מוסיפים את הסטייקים. לבשל, פונה רק פעם אחת, עד בינוני נדיר או כדי doneness הרצוי. במידת הצורך, לבשל את הסטייקים בשני מחבת כדי למנוע צפיפות.
מרכיבים שתצטרך
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
הסר מהחום ולאפשר לנוח לפחות 5 דקות.
7
מתבלים את הפטריות לפי הטעם במלח ופלפל, ואז מסירים אותן מהחום.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
8
מוסיפים את הפטרוזיליה ואת כף החמאה הנותרת. מערבבים עד החמאה פשוט נמס והופך את הרוטב משיי.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
9
מגישים את הסטייקים עם פטריות היין האדום.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא GEN5 מרלו. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
GEN5 מרלו
GEN5 מרלו
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Best Buy של 2019