קושירגיל
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות41
מגזין

סטייק עם רוטב פלפל לימון

סטייק עם רוטב פלפל לימון
סטייק עם רוטב פלפל לימון נטול גלוטן, וקמאיות מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 50 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 527 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. לכו לחנות ותביאו גרגירי פלפל, סטייקים משובחים, שמנת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו סטייק עם רוטב פלפל ירוק, סטייק עם רוטב ברנדי ופלפל, ו סטייק עם רוטב פלפל קרמי (מתכונים דומים).

הוראות

1
דק קוצצים 1/3 כוס עשב לימון.
מרכיבים שתצטרך
אליקסיר גאליקסיר ג
2
מחממים מחבת יבשה 12 אינץ ' כבדה (לא nonstick) על חום בינוני 5 דקות. סטייק טפיחה יבש מתבלים עם 1 כפית מלח. קוק, ללא הפרעה, 7 דקות. הפעל, ואז לבשל 7 עד 8 דקות עבור בינוני-נדיר.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
העברה ללוח חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4
להיפטר שומן מ מחבת ו deglaze עם ורמוט על ידי רותחים, גירוד חתיכות, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
ורמוטורמוט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים עשב לימון, מרכיבים שנותרו, ו 1/4 כפית מלח ומרתיחים עד מעובה מעט, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אליקסיר גאליקסיר ג
(או או רגיל)(או או רגיל)
6
מגישים על סטייק.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. המרלו של מחוז פג ' ו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 38 דולר לבקבוק.
מרלו מחוז פג ' ו
מרלו מחוז פג ' ו
צבע אודם עמוק, המרלו 2016 מציע ניחוחות ריחניים, שכבתיים של רימונים עסיסיים, תבלין אפייה וקמצוץ ארז. פירות עבותים של דובדבנים ובלקברי עוטפים את החיך. רמזים רכים של שקדים קלויים ווניל מגיעים לשיאם בגימור אלגנטי. טעים עכשיו, מרלו זה ימשיך להתבגר במשך 6-8 השנים הבאות.תערובת: 95% מרלו, 4% קברנה סוביניון, 1% פטיט סירה