סטייק פלנק עם רוטב יין
סטייק פלנק עם רוטב יין לוקח בערך שעה ו-10 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.31 $ למנה. חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ -25 גרם חלבון , 10 גרם שומן ובסך הכל 204 קלוריות . זה מושלם ליום האהבה . אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת גלוטן וראשונית . המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש סטייק בקר, שמן זית, יין או בצל ירוק. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך יוצא דופן של 26% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סטייק פלנק עם רוטב יין שום , סטייק פלנק ברוטב יין פטריות וספירלות סטייק פלנק עם רוטב פורצ'יני ויין אדום .
הוראות
הסר את העור החיצוני מנייר מפקעת השום (אין לקלף או להפריד את השיניים).
חותכים את החלק העליון של פקעת השום; מברישים ב-1/2 כפית שמן. עטפו את הנורה בנייר כסף כבד.
אופים ב-425 מעלות למשך 30-35 דקות או עד לריכוך. מצננים 10-15 דקות. סוחטים שום מרוכך לתוך קערה קטנה; מועכים ומניחים בצד.
מפזרים בסטייק פלפל ומלח. במחבת טפלון גדולה מצופה בספריי בישול, מבשלים סטייק על אש בינונית-גבוהה בשמן הנותר במשך 3-4 דקות מכל צד או עד להשחמה.
להפחית את החום לבינוני; להוסיף 1 כף חמאה. מבשלים את הסטייק 4-8 דקות יותר מכל צד או עד שהבשר מגיע למידת העשייה הרצויה (עבור מדיום-רייר, מדחום צריך לקרוא 145°; בינוני, 160°; עשוי היטב, 170°).
מוסיפים מרק ויין בהדרגה למחבת, תוך ערבוב כדי לשחרר חתיכות שחומות. להביא לרתיחה. מערבבים פנימה פירה שום. להפחית את החום; מבשלים, ללא כיסוי, עד שהנוזל מצטמצם בחצי.
מסננים רוטב ומחזירים למחבת; מערבבים פנימה את יתרת החמאה עד להמסה. פורסים דק סטייק על פני התבואה.
מפזרים בצל; להגיש עם רוטב.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון
פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם אפשרויות נהדרות לסטייק פלנק. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, נתחי בקר רזים יותר משתלבים עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שנתחים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סוביניון. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Raptor Ridge Shea Vineyard Pinot Noir. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-46 דולר.
![Raptor Ridge Shea Vineyard פינו נואר]()
Raptor Ridge Shea Vineyard פינו נואר
יין שרירי עם צד רך, הבציר הזה של שיאה מציג את עצמו עם ניחוחות של דובדבן שחור, שזיף כהה, סרספרילה, רמז לתפוז מנדרינה ובשרניות מפתה. המשיי הקדמי מוביל לפה מלא של דובדבן כהה, חמוציות ותבלינים. חומצות מוגברות וטאנינים חזקים מציעים התאמה לגיל ותוספת מעצרת למרתף שלך. שילוב עם: חזה ברווז מעושן תה עם סויה להפחתת דובדבנים וג'ינג'ר במרינדה טרי טיפ צלי חזיר אפוי עם זיגוג חמוציות.