סטייק צלע עם צ'ארד שוויצרי מוקרם וצנוברים
סטייק צלע עם צ'ארד שוויצרי מוקרם וצנוברים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 381 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו צנוברים, סטייק צד, חומץ יין, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. נסו שומן חזיר שוויצרי מוקרם בריא עם צנוברים, Chard שוויצרי עם צימוקים וצנוברים, ו Chard שוויצרי עם צימוקים וצנוברים (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את chard, בצל ו 1/2 כוס מים בסיר גדול. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ולאחר מכן להנמיך את החום בינוני. מכסים ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד chard הוא מאוד רך, על 15 דקות.
בינתיים, לשלב את גבינת שמנת, אגוז מוסקט ו 1/4 כוס מים בסיר בינוני.
מניחים מעל חום בינוני ומבשלים, מטאטא לעתים קרובות, עד הגבינה נמסה התערובת רק בועות סביב הקצוות. עם כפית מחוררת, מוסיפים את הכריך מבושל לתערובת הגבינה (משליך כל נוזל עודף).
מערבבים היטב ועונה עם 1/4 כפית מלח וכמה פלפל.
מקשטים בצנוברים. להפריש, מכוסה, ולשמור חם.
מחממים את השמן במחבת בינונית על חום בינוני.
מפזרים את הסטייקים בכל רחבי עם 1/2 כפית מלח וקצת פלפל. כאשר השמן חם ובוהק, מוסיפים את הסטייקים ומבשלים, הופכים פעם אחת, עד מהגוני צרוב ועשיר, כ -6 דקות לכל צד.
מעבירים את הסטייקים לצלחת.
מוסיפים את השום למחבת ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד ארומטי, על 1 דקה. משוך את המחבת מהחום, להוסיף את החומץ, ולהשתמש בכפית עץ כדי לגרד את כל חתיכות משחימים שנצמדים למחבת.
מוסיפים את החמאה, אורגנו ומיצים מהסטייק. מערבבים עד שהחמאה נמסה.
חותכים את הבשר נגד התבואה לפרוסות דקות. מחלקים את הסטייק באופן שווה בין ארבע צלחות ויוצקים את מיצי פאן מעל. מחלקים את chard השוויצרי באופן שווה בין ארבע צלחות לשרת כל אחד עם גליל ארוחת ערב ו 1/2 כוס תותים.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מרלו עמק אלכסנדר Matanzas. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.
![נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו]()
נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו
צבע סגול בינוני. טעמים של שזיף satsuma, שוקולד מריר מכוסה פטל, וניחוחות allspice בעיקר. על החיך, זה מרלו קלאסי עם ריכוז טוב. הוא מלוח ובינוני בעל טאנינים קטיפתי. עוגת דובדבנים תוצרת בית טארט וניחוחות עץ סנדל נתפסים בקלות בעת טעימות.