סטרוגנוף הרוסי
סטרוגנוף הרוסי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 553 קלוריות , 47 גרם חלבון ו -21 גרם שומן . מתאים ל-4 מנות. תמורת $3.7 למנה , מתכון זה מכסה 30% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד מצא את המתכון הזה כבעל טעם ומשביע. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופאי. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . גשו לסופר וקנו מים, קמח, פטריות ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 74% . הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון סטרוגנוף רוסי עם בייקון , רוטב רוסי חדר התה הרוסי , ורוסית לבנה .
הוראות
שלבו קמח ו-1/4 כפית מלח בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת.
מוסיפים בשר בקר, כמה חתיכות בכל פעם, ומנערים לציפוי. במחבת גדולה, מבשלים בשר בקר בקבוצות בשמן עד שהוא אינו ורוד יותר; לְהַסִיר.
מוסיפים בצל ושום; להקפיץ עד לריכוך.
מוסיפים את הפטריות, רוטב העגבניות, המים, גרגירי החמין, רוטב ווסטרשייר, רוטב הפלפל החריף, המלח והפלפל הנותר. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 3-4 דקות או עד שהפטריות רכות.
מחזירים את בשר הבקר למחבת. מערבבים פנימה שמנת חמוצה; לחמם בעדינות (לא להרתיח).