קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות5
מגזין

סטרומבולי עם זיתים, עגבניות מיובשות, בשר חזיר, סלמי וגבינה

סטרומבולי עם זיתים, עגבניות מיובשות, בשר חזיר, סלמי וגבינה
סטרומבולי עם זיתים, עגבניות מיובשות, בשר חזיר, סלמי וגבינה עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 19 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 359 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך צלפים, בצק פיצה, עלי בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסלמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סלמי קינוח שוקולד כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: קיש תרד עם עגבניות מיובשות, חמש גבינת סלמי סטרומבולי, ו סלמי וגלילי גבינה: סטרומבולי.

הוראות

1
מניחים את הזיתים ואת הצלפים יחד על קרש חיתוך, וקוצצים בסכין חדה עד שיש לך תערובת קצוצה גס. לחלופין, דופק במעבד מזון לקצוץ. להרכיב את שאר החומרים שלך יחד.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
קרש חיתוךקרש חיתוך
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
על הדלפק או הלוח מקומח קלות, מגלגלים את הבצק החוצה למלבן 16 על 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3
מניחים את הבצק על תבנית אפייה עם פיסת נייר קלף משומנת קלות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
מורחים את תערובת הזית על מרכז הבצק לאורך, מכסים את המרכז 4 אינץ', ומשאירים 1 1/2 אינץ ' בכל קצה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
5
שכבה של סלמי, ואז פרובולון על גבי תערובת הזית במורד מרכז הבצק.
מרכיבים שתצטרך
פרובולוןפרובולון
קייל טרי מגוררקייל טרי מגורר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
6
מורחים את העגבניות המיובשות על גבי, ואז שכבה את החזיר ואת המוצרלה על גבי העגבניות. סיום על ידי הנחת קו של עלי בזיליקום טריים על חומרי המילוי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
עגבניות מיובשות מצנצנתעגבניות מיובשות מצנצנת
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
7
כדי ליצור את הצמה, החל 1/2 אינץ 'מן המילוי, לעשות חתכים אופקיים מקבילים בבצק במרווחים 1 1/2 אינץ' במורד שני הצדדים, משאיר גבול 1 1/2 אינץ ' בחלק העליון והתחתון. מקפלים את הקצוות העליונים והתחתונים מעל המילוי, ומתחילים בקיפול העליון פס אחד מעל המילוי מצד ימין, ואז משמאל, מעט חופפים כל אחד. המשך רצועות לסירוגין כדי ליצור אפקט קלוע, תוחב את רצועות הסוף לפי הצורך. מכסים במגבת מטבח, ומאפשרים לסטרומבולי לעלות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
8
מחממים תנור ל 204°. מכים את הביצה עם כף מים ומברישים קלות את צמרות וצדדים של סטרומבולי, ואז מפזרים את זרעי שומשום על גבי.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
אופים עד חום זהוב, במשך 25 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
הסר מהתנור ולתת לנוח לפחות 15 דקות לפני חיתוך לרצועות והגשה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®