קושימומחה
מוכן ב20 דק.
מנות66
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

סינדי שוקולד צ'יפס עוגיות

סינדי שוקולד צ'יפס עוגיות
עוגיות השוקולד צ'יפס של סינדי עשויות להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 166 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 66. אם יש לכם סודה לשתייה, מלח, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 11%, וזה לא כל כך גדול. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון עוגיות אגוז שוקולד צ'יפס מחיטה מלאה {עוגיות השוקולד צ' יפס האהובות עלי}, עוגת מנגו שוקולד: פוסט אורח מאת סינדי וכתבים, ו עוגיות שוקולד צ'יפס ממולאות משולשות, עוגיות טופי ועוגיות כוס חמאת בוטנים.

הוראות

1
בקערה גדולה, קרם את החמאה, קיצור וסוכרים עד אור ותפוח. מקציפים ביצים וניל.
מרכיבים שתצטרך
קיצורקיצור
ונילוניל
חמאהחמאה
קרםקרם
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
שלב את הקמח, הסודה לשתייה והמלח; מוסיפים לתערובת מוקרמת ומערבבים היטב. מערבבים פנימה שוקולד צ ' יפס ואגוזים (הבצק יהיה דביק). מכסים בצק צונן במשך שעה 1.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
סודה לשתייהסודה לשתייה
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
אגוזיםאגוזים
מלחמלח
3
זרוק על ידי כפות 2 ב. בנפרד על גבי ניירות אפייה משומנים.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
אופים בחום של 350 מעלות למשך 10-12 דקות או עד להשחמה קלה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
הסר למתלים לצינון.

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו., יציאה, Moscato Dasti

ניתן לשלב עוגיות שוקולד צ ' יפס עם שמנת שרי, מדיירה ופרוסקו. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם האחוזה של נ.ו. ג ' ונסון עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
ג ' ונסון ן קרם שרי
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "