קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות0
מגזין

סירופ רימונים מתובל

סירופ רימונים מתובל
סירופ רימונים מתובל נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 196 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ציפורן טחון, אגוז מוסקט טחון, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ Allrecipes יש 3 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 9%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: סירופ חמאה מתובל {aka: סירופ קרמל מתובל}, פודינג אורז עם סירופ רימונים, ו וופל קוקוס עם סירופ רימונים ... או גלידה.

הוראות

1
מערבבים את מיץ הרימונים, יין ומיץ לימון בקערה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ רימוניםמיץ רימונים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
לטאטא את הקינמון, אגוז מוסקט, ציפורן וג ' ינג ' ר. מתפוררים לחצי מהתערובת של הסוכר החום ומקציפים עד שהסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
ממיסים את החמאה במחבת על חום בינוני ומערבלים כדי לצפות את המחבת. מיד לשפוך את תערובת מיץ / תבלין ולהגדיל את החום גבוה. מביאים תערובת לרתיחה בזמן שטסים כדי למנוע חריכה. להפחית את החום בינוני, תוך ערבוב, להוסיף את הסוכר החום הנותרים קצת בכל פעם. מבשלים ומערבבים עד שהתערובת מתעבה לעקביות סירופית או כאשר היא יכולה לצפות את גב כף.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
דַק-דַק-
4
הסר מהחום ולאפשר להתקרר מעט ולהמשיך להתקרר, 5 עד 10 דקות. מערבבים ומגישים.