סלט אבוקדו ומנגו עם ויניגרט פסיפלורה פירות הוא ללא גלוטן, וכל 30 ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מנות ראשונות יש 297 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן למנה. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. אם יש לכם אבוקדו, חרדל דיז'ון, חומץ יין שרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: סלט אבוקדו ומנגו עם ויניגרט פסיפלורה, סלט אבוקדו ומנגו עם ויניגרט פסיפלורה, ו מנגו & פסיפלורה טיפש.
הוראות
1
להקציף הראשון 5 מרכיבים בקערה קטנה כדי להתמזג; בהדרגה לטאטא בשמן. רוטב העונה בנדיבות עם מלח ופלפל. סלט לערבב בקערה גדולה עם 1/4 כוס רוטב. מחלקים סלט בין 4 צלחות. הכנס מנגו ואבוקדו לסלט; טפטוף חלק מהרוטב שנותר על מנגו ואבוקדו.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן