סלט אפרסמון עם ויניגרט שומשום עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 446 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן למנה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. אם יש לך גרגיר הנחלים, פתיתי אורז, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: סלט אפרסמון עם ויניגרט תפוז דם, סלט כרוב ואפרסמון עם ויניגרט פקאן, ו אוכמניות אפרסמון קינואה סלט עם רוזמרין בלסמי ויניגרט.
הוראות
1
עבור ההלבשה: 1
2
מחממים את שמן השומשום במחבת קטנה על חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבן
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיף את השום ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד ריחני, על 1 דקה. לגרד את השמן ואת השום לתוך בלנדר.2
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מוסיפים את שמן הזית, מיץ ליים, מירין, רוטב סויה, מיסו, אנשובי וסוכר ומערבבים עד לקבלת חלקה.
מחממים את שמן הירקות במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה עד שפתיתיתי אורז ירדו לתוכו מיד, כ 8 דקות. בינתיים, קו צלחת גדולה עם מגבות נייר ולהניח בצד.3כאשר השמן מוכן, להוסיף את פתיתי האורז ומטגנים, ערבוב עד נפוח פריך, על 15 שניות. באמצעות כף מחוררת, להסיר את צלחת נייר מגבת מרופדת, מתבלים עם מלח, ולהניח בצד.4
מניחים את frise, גרגיר הנחלים, בזיליקום, כוסברה בקערה תערובת אפרסמון היה, טפטוף עם כמה כפות של ההלבשה הנותרת, העונה עם מלח, ולזרוק לשלב. לטעום ולהוסיף יותר רוטב או מלח לפי הצורך. תלולית תערובת frise על האפרסמונים, מקשטים עם אורז נפוח, ומגישים מיד.