קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סלט ארוגולה וברסאולה

סלט ארוגולה וברסאולה
זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם יש לכם ארוגולה התינוק, פרושוטו, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: ברסאולה-אפרסמונים עטופים בארוגולה, Bresaola עם ארוגולה, שומר, גבינת מנצ'גו, ו מנטה תפוחי אדמה, שעועית וסלט Bresaola.

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות. בקערה קטנה, לזרוק חתיכות לחם עם 1 כף שמן; העונה עם מלח ופלפל. זרוק למעיל; פרוש בשכבה אחת על תבנית אפייה מעוטרת.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
אופים, זורק פעם אחת, עד פריך מעט, על 7 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
בואו מגניב.