קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סלט ארוגולה וברסאולה

סלט ארוגולה וברסאולה
זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם יש לכם ארוגולה התינוק, פרושוטו, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: ברסאולה-אפרסמונים עטופים בארוגולה, Bresaola עם ארוגולה, שומר, גבינת מנצ'גו, ו מנטה תפוחי אדמה, שעועית וסלט Bresaola.

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות. בקערה קטנה, לזרוק חתיכות לחם עם 1 כף שמן; העונה עם מלח ופלפל. זרוק למעיל; פרוש בשכבה אחת על תבנית אפייה מעוטרת.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
אופים, זורק פעם אחת, עד פריך מעט, על 7 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
בואו מגניב.