קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סלט ארוגולה וברסאולה

סלט ארוגולה וברסאולה
זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם יש לכם ארוגולה התינוק, פרושוטו, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: ברסאולה-אפרסמונים עטופים בארוגולה, Bresaola עם ארוגולה, שומר, גבינת מנצ'גו, ו מנטה תפוחי אדמה, שעועית וסלט Bresaola.

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות. בקערה קטנה, לזרוק חתיכות לחם עם 1 כף שמן; העונה עם מלח ופלפל. זרוק למעיל; פרוש בשכבה אחת על תבנית אפייה מעוטרת.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
אופים, זורק פעם אחת, עד פריך מעט, על 7 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
בואו מגניב.