סלט בקר ליים וכוסברה
סלט בקר ליים וכוסברה הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 660 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. אם יש לכם עלי תרד תינוק, מיץ ליים, זנגביל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. מתכונים דומים: סלט פהיטה סלמון ליים צ'ילה עם כוסברה ויניגרט ליים, צ'יפוטלה ליים סלט שרימפס בגריל ברוטב לימון כוסברה, ו טאקו בשר תאילנדי עם סלט ליים-כוסברה.
הוראות
הכן אורז על פי הוראות החבילה.
בינתיים, לעבד כוסברה והבא 4 מרכיבים בבלנדר 10 שניות או עד חלקה. מבשלים סינטה בשמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם, 5 עד 7 דקות או עד בשר מתפורר והוא כבר לא ורוד.
מוסיפים בצל ירוק וג ' ינג ' ר, ומבשלים ערבוב לעתים קרובות, 3 דקות.
להוסיף תרד ומלח; לבשל, ערבוב כל הזמן, 1 דקה או רק עד תרד הוא נבול.
לזרוק חסה, אורז, תערובת בשר כל אחד עם תערובת 1/4 כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוסברה. מחלקים חסה, אורז, ותערובת בשר שווה בין 4 צלחות הגשה בודדות.