סלט טאקו עוף ושעועית שחורה עם רוטב צ'יפוטלה
אם יש לכם תירס גרעיני מלא, חזה עוף, גבינת מונטריי ג'ק, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, עם כפית ציון של 70% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: סלט טאקו עוף עם רוטב צ'יפוטלה שמנת, סלט טאקו עוף קצוץ עם רוטב צ'יפוטלה, ו סלט טאקו עוף ושעועית שחורה.
הוראות
מעיל שני הצדדים של טורטיות עם ספריי בישול; מקום מעל 1 ליטר זכוכית קערות ערבוב או 10 אונקיה קערות pyrex על גיליונות אפייה. בעדינות לחץ טורטיות סביב קערות.
אופים ב 400 במשך 5 דקות או רק עד השחמה קלה. מגניב 5 דקות על קערות; להסיר קערות מגניב לחלוטין.
מניחים 1 1/2 כוסות חסה בכל קערת טורטייה.
מערבבים עוף, רוטב טאקו, ו 1/2 כפית צ 'יפוטלה צ' ילה בקערה קטנה. תערובת כפית באופן שווה לתוך כל קערת טורטייה.
מערבבים שעועית שחורה, תירס, אבקת צ ' ילי ושום בקערה קטנה. כף באופן שווה לתוך כל קערת טורטייה.
מערבבים עגבניות, עגבניות וכוסברה בקערה קטנה. כף באופן שווה לתוך כל קערת טורטייה.
מפזרים סלטים באופן שווה עם גבינה ובצל ירוק.
שלב רוטב ראנץ 1 כף צ 'יפוטלה צ' ילה; לטפטף על סלטים.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות הפסגה חץ וקשת Willamette עמק פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.9 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 40 דולר לבקבוק.
![פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר]()
פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר
ארומטי בעוז, יין זה משלב באומץ זוג ייחודי עמק וילאמט subappellations תחת פקק אחד. נוכחותו מורגשת מיד בצורה של ניחוח מונע בושם וחודר של שומר, תות, אניס מיובש. על החיך, פינו נואר הוא מוצק ומלא חיים,עם שפע של הערות אוכמניות בר.פיוזינג האלגנטיות של גבעות דנדי, השריר הגולמי של גבעות אולה-אמיטי, ואת הטבע כהה הפרי של כרם שיאה, יין זה מאפיין את הרוח של העמק. עם טאנינים מוצקים מעט בהירות בסיסית,הוא מלא, מאוזן, וראוי לומר פינו נואר. בציר 2018 המדהים חוגג איזון, מרקם, וצבע אינטנסיבי, ואת היין הזה מבטא בצורה מסודרת את כל האמור לעיל.