סלט טאקו עוף חריף בשכבות
סלט טאקו עוף מתובל עשוי להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. זה מתכון ללא גלוטן משמש 8 . זה מנות ראשונות יש 313 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 27 גרם של שומן למנה. אם יש לכם שמן זית, גבינת מונטריי ג'ק, בשר עוף צלוי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. . וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: סלט טאקו עוף בשכבות, סלט טאקו עוף טחון שכבתי בצנצנת, ו סלט טאקו שכבתי.
הוראות
להקציף רוטב עגבניות, שמנת חמוצה, מיונז, סלסה ירוקה ומיץ ליים יחד בקערה עד בשילוב. מקררים את הרוטב תוך כדי הכנת סלט.
מחממים שמן זית במחבת מעל חום בינוני ומבשלים בצל בשמן חם עד שקוף, כ 5 דקות; מערבבים לעתים קרובות.
מערבבים שום לבצל ומסירים מהחום; מערבבים עוף מבושל במחבת ומאפשרים לעוף להתחמם.
העברת תערובת עוף לקערת סלט גדולה ומפזרים גבינת מונטריי ג ' ק; גבינה תתחמם ותתרכך. עוף וגבינה למעלה עם חסה קרה ושופכים רוטב על סלט.
מפזרים זיתים שחורים. לזרוק סלט ביסודיות עם רוטב ומפזרים שבבי טורטייה כתוש לשרת.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. כרם פינו נואר של אלכסנה ריבאנה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.
![כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה]()
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.