סלט ירוק מעורב עם צ'יפס Parmigiano עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 285 קלוריות. אם יש לכם עלי עשב, מלפפון, ירקות סלטוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זמן הכנת המתכון כ 41 דקות. מתכונים דומים: סלט ירוק עם תפוחים, צ'יפס פרמזן ויניגרט חרדל, ירקות מעורבים עם צ'יפס פרמזן, ו סלט ירוק מעורב.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
מחממים את התנור ל 375 מעלות F. קו מגש גיליון עם מחצלת סיליקון. הפוך 4 אפילו, עיגולים רזים מאוד של Parmigiano על המזרן. ודא כי העיגולים אינם נוגעים.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano Reggiano
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
2
אופים 7 עד 8 דקות או עד הגבינה נמסה, הפך חום זהוב ונראה כמו תחרה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
3
הסר את המגש מהתנור ולתת את הצ ' יפס מגניב במשך כ 1 דקה. באמצעות מרית, להסיר את הצ ' יפס מן מחצלת סיליקון ושמורה על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפס
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
1
מלאו את הכיור במים קרים. לזרוק את כל סלט ירקות מרשרשים בעדינות עד כל הלכלוך ואת חצץ נופל לתחתית של האגן. בעדינות להרים את הירוקים מהמים ולשים טווה סלט. אם הירוקים מלוכלכים במיוחד לרוקן את הכיור, לשטוף כדי להיפטר לכלוך ולחזור על התהליך. ספין הירוקים עד שהם יבשים ועדיין נראה טרי מאוד. אם לא משתמשים בירקות מיד, אחסנו אותם עטופים באופן רופף במגבות נייר ואז אטמו אותם בשקיות פלסטיק במגירת המקרר שלכם.
מרכיבים שתצטרך
ירוק
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
טווה סלט
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
2
בקערה גדולה, מניחים את הירקות ועשבי תיבול.
מרכיבים שתצטרך
ירוק
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
3
מוסיפים את העגבניות, הבצלים והמלפפונים.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפו
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4
טפטוף במחצית השמן והחומץ ומתבלים במלח. באמצעות הידיים שלך, בעדינות לזרוק את הסלט לשלב. תטעם!
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'