קושיקל
מוכן ב15 דק.
מנות8
ציון בריאות16
מגזין

סלט כרוב מקסיקני

סלט כרוב מקסיקני
סלט כרוב מקסיקני דורש כ 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 8. מנה אחת מכילה 109 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. אם יש לכם פלפל, jicama, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הוא זול מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: סלט כרוב מקסיקני, סלט כרוב מקסיקני, ו סלט כרוב מקסיקני.

הוראות

1
לטאטא יחד שמן זית הבא 6 מרכיבים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים כרוב מגורר ומרכיבים שנותרו, וזורקים למעיל. כיסוי תערובת סלט כרוב צונן לפחות 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא לשרוף קוטג ' Cashburn פינו נואר. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
לשרוף קוטג ' Cashburn פינו נואר
לשרוף קוטג ' Cashburn פינו נואר
פרחים ארומטיים בהירים, קסיס ופירות אדומים המשלימים תבלין וערות מלוחות. החיך הוא גמיש והרמוני, עם שכבות מעניינות ואלמנטים umami, מרקם עדין וגימור מאוזן יפה.