סלט כרוב פריך בגריל
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, לקטו אובו צמחוני וטבעוני דיאטה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 23 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 60%, שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סלט כרוב פריך, סלט כרוב פריך, ו סלט כרוב פריך.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מניחים את טריזי הכרוב על תבנית עם נייר אפייה, ומזלפים את השמן הצמחי משני הצדדים.
מפזרים סוכר, מלח ופלפל ואז זורקים לציפוי. צולים את הכרוב במשך 4 דקות מכל צד, או 8 דקות בסך הכל, הופכים פעם אחת או עד שהקצוות מתחילים לנבול, אך עיקר הכרוב נשאר פריך.
מוציאים את הכרוב מהגריל ומניחים להתקרר כמה דקות. בינתיים מכינים את הוויניגרט בקערה בינונית על ידי הקצפת גרידת התפוז, חרדל דיז ' ון ומיץ התפוזים עם שמן הזית עד שהוא מתחלב.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. קוצצים את הכרוב בגריל, מסירים את הליבה ומניחים בקערה עם הרוטב.
מוסיפים את הפטרוזיליה והבצל הירוק וזורקים לציפוי.