גשו לסופר וקנו חזיר, אבקת חרדל, גבינה שוויצרית, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, וזה טוב. נסו סלט מוריס, סלט kachumber או סלט kuchumber-סלט ירקות הודי, ו סלט מקסיקני-סלט זה לא רק סלט זה ארוחה (מתכונים דומים).
הוראות
1
הכן את הרוטב על ידי לטאטא יחד את החומץ, מיץ לימון, מיץ בצל, סוכר, דיז ' ון, חרדל יבש ומיונז.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חרדל
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
2
מוסיפים את הפטרוזיליה והביצה; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3
בקערה גדולה, לשלב את החזיר, טורקיה, גבינה וחמוצים.
מרכיבים שתצטרך
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
חרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מוסיפים את הרוטב ומערבבים היטב. מחלקים את החסה בין הצלחות, למעלה עם סלט ומקשטים כל צלחת עם 2 זיתים.