סלט סלק עם גבינה ואגוזים
אם יש לכם בגט, גבינת עיזים, חומץ יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 22 דקות. עם כפית ציון של 14% המנה הזאת די גרועה. נסו סלק קלוי, שברה, סלט אגוזי לוז עם תפוז דם, סלט סלק קלוי עם אגוזי מלך מסוכרים, ו סלט סלק קלוי עם אגוזים ופתן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור כדי 204°.In קערה, לזרוק את הסלק עם מספיק שמן מעיל באופן שווה, ומתבלים עם מלח ופלפל. לעטוף את הסלק בנפרד בנייר אלומיניום ולמקם על תבנית אפייה.
אופים עד סלק רך כאשר פירסינג עם סכין, 1 1/2 עד 2 שעות.
הסר מהתנור. כאשר הסלק הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, לקלף לחתוך אותם לרוחב 1/4 אינץ slices.In קערה קטנה, לטאטא יחד את החומץ, מלח ופלפל עד מעורבב. לאט לאט לטאטא זית 1 כוס oil.In קערה, לשלב את הסלק עם 1/4 כוס של ויניגרט, מתבלים עם מלח ופלפל, ומקררים עד מוכן לשימוש.
מניחים את פרוסות באגט בשכבה אחת על 1 או 2 דפי אפייה.
מברישים את הלחם בעדינות עם שמן זית ומתבלים במלח ופלפל.
אופים עד הזהב, 7 עד 10 דקות.
מעבירים את דפי האפייה למתלה תיל ולתת crostini מגניב לחדר temperature.In קערה גדולה, לזרוק את ירקות התינוק המעורבב עם מלח, פלפל ומספיק של ויניגרט כדי מעיל בקלילות. מחלקים את הירקות בין 8 צלחות סלט מקורר.
מפזרים את האגוזים והסלק באופן שווה על פני הסלטים, וטפטוף עם ויניגרט נוסף לפי הצורך. להתפורר גבינת עיזים על הסלטים, לחלק את crostini בין הצלחות ומגישים מיד.