סלט עוף עם אפרסקים טריים וגבינה כחולה
סלט עוף עם אפרסקים טריים וגבינה כחולה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 6 . מנה זו מכילה כ 26 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 268 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 22 דקות. גשו לסופר וקנו חזה עוף, מלח כשר, גבינה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ יין לבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קטיפה אדומה כקינוח. נסו רומיין בגריל, עוף, אפרסקים וסלט גבינה כחולה, סלט עוף בגריל עם תירס, אפרסקים, גבינה כחולה וסירופ בלסמי-דבש, ו עוף Paillard עם סלט תאנה טרי וגבינה כחולה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים בקערה קטנה.
מוסיפים שמן זית ומערבבים עם מקצף.
מערבבים את החסה ואת 4 המרכיבים הבאים בקערה גדולה, וזורקים בעדינות.
טפטוף עם ויניגרט; לזרוק מעיל.