זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך עלי פטרוזיליה, קוסקוס, אבקת קארי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. נסו סלט עוף קוסקוס, סלט עוף וקוסקוס, ו סלט עוף עם קוסקוס (מתכונים דומים).
הוראות
1
קוק קוסקוס (או קינואה) על פי הוראות החבילה. מערבבים כמון ופטרוזיליה ומלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
1/4 כוס שומן חזיר
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר. כדי טוסט אגוזי מלך, לחמם מחבת יבשה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
מקלות קינמון קצרים
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
דַק-
3
הוסף אגוזים לנער או לערבב 6 או 7 דקות, עד השחמה קלה. בקערה, לזרוק עוף, ענבים, מיצים, בזיליקום, קארי ומלח ופלפל לפי הטעם. סדר ארוגולה על 4 צלחות לחלק קוסקוס ביניהם. למעלה עם תערובת עוף טפטוף הנותרים נוזל על סלטים.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
חזה עוף רוטיסרי
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
מקלות קינמון קצרים
ענבים
1 בצל אדום, קוביות קטנות
בצל לבן, חתוך לקוביות
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה