סלט פארו חם עם צנוניות מטוגנות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל סלט פארו חם עם צנוניות מטוגנות. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 389 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, פארו, דבש ועוד מספר מצרכים לעשות היום. עם כפית ציון של 38% המנה הזאת לא משהו. נסו סלט פארו עם שעועית ירוקה, צנוניות ופטה, שעועית ירוקה חמה וסלט פארו, ו סלט שעועית פארו חמוציות (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה.
מוסיפים את פארו ומרתיחים על חום גבוה בינוני עד במכרז, על 25 דקות.
מתנקזים ומתקררים מתחת למים זורמים. לנער היטב; להעביר קערה גדולה.
בינתיים, במחבת nonstick, לחמם את השמן.
מוסיף את pancetta ומבשלים על חום מתון, מפנה פעם אחת ולחיצה כדי לשטח, עד פריך, 6 דקות; להעביר צלחת, עוזב את השומן במחבת.
מוסיפים את הצנון, החומץ והדבש למחבת, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על אש נמוכה עד שהצנוניות רכות ומזוגגות, 10 דקות. מערבבים במיץ לימון.
לגרד את הצנון ולהתלבש לתוך פארו.
מוסיפים את לבבות הסלרי, עלי סלרי וגבינת עיזים. להתפורר פנצ ' טה לקערה ולזרוק. מתבלים במלח ופלפל ומגישים.