סלט Panzanella עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מנה אחת מכילה 272 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו לחם, בזיליקום, מלפפון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. נסו סלט פנזנלה, סלט פנזנלה, ו סלט פנזנלה (מתכונים דומים).
הוראות
1
חום 2 כפות שמן על אש נמוכה עד בינונית במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים לחם ומלח למחבת; מטגנים עד לזהב עמוק, כ -10 דקות, משליכים לעתים קרובות ומוסיפים שמן שנותר לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה
גרעיני דלעת לא קלויים
פתיתי ירקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4
מערבבים את שאר החומרים למעט מלח ופלפל בקערת סלט גדולה; מוסיפים לחם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטי
5
לטאטא יחד את כל המרכיבים ויניגרט.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
טפטוף סלט עם ויניגרט לזרוק; להוסיף מלח ופלפל לפי הטעם, אם תרצה בכך.