סלט פסטה מקסיקני
זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה. אם יש לך חומץ יין, שמן סלט, כוסברה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 85% המנה הזו מעולה. נסו סלט פסטה מקסיקני, סלט פסטה מקסיקני, ו סלט פסטה מקסיקני (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה, חשופה, ב 3 עד 4 ליטרים מים רותחים עד מכרז לנשוך, על 12 דקות.
מסננים, ולאחר מכן לשטוף עם מים קרים עד מגניב; לנקז היטב.
בזמן שפסטה מבשלת, קוצצים את הבצל הירוק ועגבניות רומא. גזע, זרע, ו jalapeos בשר טחון. גזע, זרע, לחתוך את פלפל לרסיסים דקים, קצרים.
בקערה גדולה, לשלב את הפסטה, בצל, עגבניות, jalapeos,פלפל, כוסברה, שעועית.
מוסיפים את החומץ, השמן והגבינה; מערבבים היטב.
העברה למגש הגשה. אם תרצה, להוסיף מלח לפי הטעם.