סלט פסטה שרימפס הוא פסקטריאן מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 309 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו אפונה, פלפל, יוגורט, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 39%. הציון הזה די גרוע. נסו סלט שרימפס ופסטה, סלט פסטאן ושרימפס, ו סלט פסטה שרימפס (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה גדולה שלבו את הפסטה, השרימפס, האפונה, הבצל והפטרוזיליה. בקערה קטנה, לשלב את היוגורט, מיונז, מיץ לימון, שמיר, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
1/4 כוס שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1/4 כוס יוגורט תות
מתכון לפיצוצ'רי
ענפי שמיר טריים שנקטפו
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
יוצקים מעל תערובת פסטה וזורקים בעדינות. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות לפני ההגשה.