סלט קוסקוס בסגנון Niçoise
סלט קוסקוס בסגנון ניסואז עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 342 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך סטייק טונה, עגבניות, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה מעולה. נסו סלט קוסקוס בסגנון Niçoise, סלט אורזו בסגנון ניסואז, ו סלט סלמון מעושן (בסגנון ניסואז) (מתכונים דומים).
הוראות
שעועית קיטור, מכוסה, 7 דקות.
מפזרים 1/8 מלח כפית על טונה.
מחממים מחבת nonstick בינונית מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים טונה; מבשלים 3 דקות בכל צד או עד מידה בינונית-נדירה או רצויה של doneness. לשבור טונה לחתיכות.
מביאים מים לרתיחה בסיר בינוני; מערבבים בהדרגה בקוסקוס.
הסר מהחום; לכסות ולתת לעמוד 5 דקות. מוך עם מזלג; מגניב.
מערבבים 1/8 כפית מלח, מיץ לימון, שמן, רסק אנשובי, פלפל ושום בקערה גדולה; מערבבים היטב עם מקצף.
מוסיפים שעועית, טונה, קוסקוס, עגבניות, זיתים, בצל ופטרוזיליה; לזרוק בעדינות. מעל כל מנה עם טריז ביצה.