קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות92
מגזין

סלט קינואה מרוקאי

סלט קינואה מרוקאי
. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 98% וזה מדהים. מתכונים דומים: סלט קינואן ופיסטוק עם פסטו מרוקאי, קינואה מרוקאית, ו Quinoan מרוקאי וגזר.

הוראות

1
מחממים את שמן הזית במחבת מעל חום בינוני. מערבבים את השום ואת שאלוט; לבשל ומערבבים עד שאלוט יש התרככו והפך שקוף, על 5 דקות. מערבבים בכמון, ג ' ינג ' ר, וקינמון. לבשל עד ריחני, על 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
קינמוןקינמון
שאלותשאלות
שוםשום
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
כמוןכמון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים את מרק העוף ואת קינואה, ומביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום לנמוך. מכסים ומבשלים עד הקינואה מכרז והנוזל נספג, כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוףמרק עוף
קינואהקינואה
3
בינתיים, מניחים צימוקים בקערה ומכסים במים חמים. משרים עד הצימוקים לרכך שמנמן למעלה, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צימוקיםצימוקים
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
לנקז ולהניח בצד.
5
Fluff קינואה עם מזלג ומערבבים מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
קינואהקינואה
6
הסר מהחום ולאפשר להתקרר לטמפרטורת החדר. מערבבים את שעועית חומוס, צימוקים, גזר, פטרוזיליה, בזיליקום, ונענע.
מרכיבים שתצטרך
חומוסחומוס
גזרגזר
פטרוזיליהפטרוזיליה
צימוקיםצימוקים
באזיל!באזיל!
מנטהמנטה
7
מגישים בטמפרטורת החדר או מקורר.