קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות55
מגזין

סלט רומנסקו

סלט רומנסקו
סלט Romanesco עשוי להיות התוספת שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 139 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. אם יש לך אנשובי, עלי פטרוזיליה, צלפים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו סלט רומנסקו וכרובית במרינדה, רומנסקו ברוקולי וקנליני שעועית סלט, ו סלט Romanesco & Radicchio חם עם שאלות וינאי מקורמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את ראשי romanesco לרבעים, גבעול לקצה.
מרכיבים שתצטרך
RomanescoRomanesco
2
חותכים את הליבה הקשה וכל עלים ירוקים חיצוניים.
3
חותכים שוב לאורכו.
4
מניחים לתוך סל ספינת קיטור בסיר עם על סנטימטר של מים.  
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
סל קיטורסל קיטור
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
מפזרים את florets romanesco עם קצת מלח. מביאים מים לרתיחה. מכסים ואדים עד למכרז בלבד, כ -7 עד 10 דקות.  
מרכיבים שתצטרך
RomanescoRomanesco
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
6
הסר את florets romanesco מן הספינה, במקום לתוך קערה, צמרמורת.2 דק לחתוך את הסלרי. חותכים דק את הבצל האדום, על פני התבואה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
RomanescoRomanesco
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
7
מניחים את פרוסות הבצל האדום בקערה ומכסים במים. זה ייקח את בצל-y קצה את הבצל, מה שהופך אותו קל יותר לאכול גלם בסלט.3 לרסק את כל ציפורן השום (לא לחתוך, פשוט לרסק עם הצד השטוח של סכין שף) ולמקם בתחתית קערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
ציפורן שלמהציפורן שלמה
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
שפים סכיןשפים סכין
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
8
מוסיפים את החומץ והמלח, מערבבים להמיס את המלח.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
9
מוסיפים את האנשובי טחון אם משתמשים. ואז להקציף בשמן זית.4 לשבור את הפרוסות של romanesco לחתיכות קטנות יותר של פרחים.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
RomanescoRomanesco
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
10
מניחים לתוך קערה גדולה.  
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
11
מוסיפים סלרי, בצל (מרוקן מים), פטרוזיליה, צלפים וגרידת לימון.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
12
הסר את שן השום מן הרוטב ולהוסיף רוטב לסלט romanesco. לזרוק למעיל עם ההלבשה.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
RomanescoRomanesco
13
תן להשרות לפחות 15 דקות, רצוי שעה. אפילו טוב יותר בן לילה.
14
מפזרים פלפל שחור טחון טרי לשרת.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא