סלט רומנסקו
סלט Romanesco עשוי להיות התוספת שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 139 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. אם יש לך אנשובי, עלי פטרוזיליה, צלפים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו סלט רומנסקו וכרובית במרינדה, רומנסקו ברוקולי וקנליני שעועית סלט, ו סלט Romanesco & Radicchio חם עם שאלות וינאי מקורמל (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את ראשי romanesco לרבעים, גבעול לקצה.
חותכים את הליבה הקשה וכל עלים ירוקים חיצוניים.
מניחים לתוך סל ספינת קיטור בסיר עם על סנטימטר של מים.
מפזרים את florets romanesco עם קצת מלח. מביאים מים לרתיחה. מכסים ואדים עד למכרז בלבד, כ -7 עד 10 דקות.
הסר את florets romanesco מן הספינה, במקום לתוך קערה, צמרמורת.2 דק לחתוך את הסלרי. חותכים דק את הבצל האדום, על פני התבואה.
מניחים את פרוסות הבצל האדום בקערה ומכסים במים. זה ייקח את בצל-y קצה את הבצל, מה שהופך אותו קל יותר לאכול גלם בסלט.3 לרסק את כל ציפורן השום (לא לחתוך, פשוט לרסק עם הצד השטוח של סכין שף) ולמקם בתחתית קערה קטנה.
מוסיפים את החומץ והמלח, מערבבים להמיס את המלח.
מוסיפים את האנשובי טחון אם משתמשים. ואז להקציף בשמן זית.4 לשבור את הפרוסות של romanesco לחתיכות קטנות יותר של פרחים.
מוסיפים סלרי, בצל (מרוקן מים), פטרוזיליה, צלפים וגרידת לימון.
הסר את שן השום מן הרוטב ולהוסיף רוטב לסלט romanesco. לזרוק למעיל עם ההלבשה.
תן להשרות לפחות 15 דקות, רצוי שעה. אפילו טוב יותר בן לילה.
מפזרים פלפל שחור טחון טרי לשרת.