סלט שני תפוחי אדמה
סלט שני תפוחי אדמה דורש בערך 30 דקות מתחילתו ועד סופו. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -6 גרם חלבון , 18 גרם שומן ובסך הכל 276 קלוריות . המתכון הואינו מכיל גלוטן,, ללא מוצרי חלב ושלמים 30 מגיש 8 . 28 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה יוקון זהב, עלי טרגון, בטטה ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. כמה אנשים מאוד אהבו את התוספת הזו. עם ציון ספונקולרי של 64% , המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: סלט בייקון ובלאו שולחן לשניים , פאי שחמט בשתי דרכים ומרק שוקולד לשניים .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מטגנים את הבייקון במחבת גדולה על אש בינונית עד שהוא פריך ושחום.
מעבירים את הבייקון לצלחת מרופדת בנייר סופג. כשמתקרר מפוררים ומניחים בצד.
שמים את הבטטות ותפוחי האדמה יוקון זהב ב-2 סירים נפרדים. מכסים את תפוחי האדמה במים (ב-2 אינץ'), מוסיפים 1/2 כפית מלח לכל סיר ומביאים את הסירים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה. מנמיכים את האש ומבשלים את תפוחי האדמה עד שהם רק מבושלים ורכים. הבטטות יתבשלו תוך כ-15 דקות, ואת תפוחי האדמה הזהב של יוקון יש לסיים תוך כ-12 דקות.
מסננים את תפוחי האדמה ומניחים להם להתקרר.
שלבו את תפוחי האדמה, בצל ירוק, סלרי וצ'ילי סרנו בקערה גדולה.
מוסיפים את המיונז, החרדל, הטרגון, המלח והפלפל לפי הטעם. לזרוק לאיחוד. טועמים לתיבול, ומוסיפים עוד מלח או פלפל, אם צריך. זורקים את סלט תפוחי האדמה עם הארוגולה, ומגישים על מגש גדול, מעוטר בבייקון המפורר.