קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות23
מגזין

סלט שעועית לבנה ואורוגולה

סלט שעועית לבנה ואורוגולה
אם יש לך בערך שעה ו-35 דקות לבלות במטבח, סלט שעועית לבנה וארוגולה עשוי להיות מתכון יוצא מן הכלל ללא גלוטן וללא חלב לנסות. , אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת מכילה 305 קלוריות , 16 גרם חלבון ו -10 גרם שומן . אם יש לכם מלח ופלפל כשר, פתיתי פלפל, פרושוטו וחופן מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 16 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. עם ציון של 79% , המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: סלט פולי אגורה ושעועית ירוקה עם פסטו ארוגולה , סלט ארוגולה ואגסים עם אגוזי מלך קלויים , וסלט ארוגולה עם רימונים, אבוקדו וגבינת עיזים .

הוראות

1
ערב קודם, מניחים את השעועית בקערה גדולה ומוסיפים מים לכיסוי של 2 סנטימטרים. משרים לילה במקרר. למחרת, מסננים את השעועית, שוטפים במים קרים ומסננים שוב.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות בשמן, סחוטות וחתכו לקוביות קטנותעגבניות מיובשות בשמן, סחוטות וחתכו לקוביות קטנות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מחממים את 2 כפות שמן הזית בסיר גדול עם תחתית כבדה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מוסיפים את הבצל האדום ומטגנים על אש בינונית-נמוכה במשך 7 עד 9 דקות, עד שהוא נבול.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
4
מוסיפים את השעועית ומספיק מים כדי לכסות אותם ב-3 אינץ'. מביאים לרתיחה ומסירים כל קצף שעולה לפני השטח. מנמיכים את האש ומבשלים בעדינות במשך 45 דקות, עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5
מסננים את השעועית והבצל ומעבירים לקערת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
6
בינתיים, מחממים את 1/2 כוס שמן הזית במחבת 10 עד 12 אינץ' על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
7
מוסיפים את העגבניות המיובשות, השום, הרוזמרין, פתיתי הפלפל האדום והפרושוטו ומבשלים במשך 4 עד 5 דקות, עד שהם ריחניים.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות מצנצנתעגבניות מיובשות מצנצנת
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פרושוטופרושוטו
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
8
יוצקים את תערובת השמן החמה על השעועית המנוגרת החמה, ומערבבים היטב. מניחים להתקרר 10 דקות בלבד. בעודם חמים, מערבבים פנימה את גרידת הלימון, מיץ הלימון, 2 כפיות מלח וכפית פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
9
מניחים בקערת הגשה גדולה ורדודה, מקיפים בארוגולה, טועמים תיבול ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o