סלט שעועית לבנה ואורוגולה
אם יש לך בערך שעה ו-35 דקות לבלות במטבח, סלט שעועית לבנה וארוגולה עשוי להיות מתכון יוצא מן הכלל ללא גלוטן וללא חלב לנסות. , אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת מכילה 305 קלוריות , 16 גרם חלבון ו -10 גרם שומן . אם יש לכם מלח ופלפל כשר, פתיתי פלפל, פרושוטו וחופן מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 16 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. עם ציון של 79% , המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: סלט פולי אגורה ושעועית ירוקה עם פסטו ארוגולה , סלט ארוגולה ואגסים עם אגוזי מלך קלויים , וסלט ארוגולה עם רימונים, אבוקדו וגבינת עיזים .
הוראות
ערב קודם, מניחים את השעועית בקערה גדולה ומוסיפים מים לכיסוי של 2 סנטימטרים. משרים לילה במקרר. למחרת, מסננים את השעועית, שוטפים במים קרים ומסננים שוב.
מחממים את 2 כפות שמן הזית בסיר גדול עם תחתית כבדה על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל האדום ומטגנים על אש בינונית-נמוכה במשך 7 עד 9 דקות, עד שהוא נבול.
מוסיפים את השעועית ומספיק מים כדי לכסות אותם ב-3 אינץ'. מביאים לרתיחה ומסירים כל קצף שעולה לפני השטח. מנמיכים את האש ומבשלים בעדינות במשך 45 דקות, עד לריכוך.
מסננים את השעועית והבצל ומעבירים לקערת ערבוב.
בינתיים, מחממים את 1/2 כוס שמן הזית במחבת 10 עד 12 אינץ' על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את העגבניות המיובשות, השום, הרוזמרין, פתיתי הפלפל האדום והפרושוטו ומבשלים במשך 4 עד 5 דקות, עד שהם ריחניים.
יוצקים את תערובת השמן החמה על השעועית המנוגרת החמה, ומערבבים היטב. מניחים להתקרר 10 דקות בלבד. בעודם חמים, מערבבים פנימה את גרידת הלימון, מיץ הלימון, 2 כפיות מלח וכפית פלפל שחור.
מניחים בקערת הגשה גדולה ורדודה, מקיפים בארוגולה, טועמים תיבול ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.