סלט שעועית לימה
סלט שעועית לימה יכול להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 256 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. מתאים ל-6 מנות. גשו לסופר וקנו בזיליקום, בצל, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון של 80% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: סלט שעועית לימה, ארטישוק, שעועית לימה וסלט אפונה, ו סלט שעועית לימה במרינדה.
הוראות
מחממים סיר בינוני מעל חום גבוה במשך 1 דקה. מערבולת ב 2 כפות שמן זית, ומוסיפים את הבצל, השום, ואת הקורנית. לטגן מעל חום בינוני 3 עד 4 דקות, עד הבצל הוא שקוף.
מוסיפים את השעועית, ומבשלים כמה דקות, ערבוב לעתים קרובות כדי לצפות את השעועית עם בצל ושמן. מתבלים במלח ופלפל, ומוסיפים מספיק מים כדי לכסות את השעועית בכמה סנטימטרים. מבשלים 5 עד 7 דקות, עד השעועית הם רק במכרז. מגניב ולאחסן את השעועית בנוזל הבישול.
מערבבים את שאלוט, מיץ לימון, וכפית מלח בקערה קטנה.
מסננים את השעועית המקוררת היטב וזורקים אותם עם ויניגרט זה וקורט של מלח ופלפל. טעם לתיבול ומערבבים בעשבים.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;